Λογοτεχνικό Περιβόλι!

Ο ΑΛΕΞ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ


«Η ατζέντα της οικογένειας είναι μια ατζέντα θανάτου και καταστροφής στο όνομα των ανοιχτών συνόρων και του τερματισμού του δυτικού πολιτισμού

Ο Άλεξ Σόρος έχει ορκιστεί να λογοκρίνει τους συντηρητικούς, τους πατριώτες και τους ανεξάρτητους δημοσιογράφους στο διαδίκτυο «100 φορές πιο επιθετικά» από τον πατέρα του Τζορτζ Σόρος.

Μετά την είδηση ​​ότι ο αμφιλεγόμενος αριστερός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος παρέδωσε τον πλήρη έλεγχο της αυτοκρατορίας του 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων στον γιο του, ο Άλεξ εξέθεσε το δεσποτικό του όραμα για το μέλλον του Διαδικτύου σε μια συνέντευξη του στη Wall Street Journal .

«Είμαι πολύ πιο πολιτικός τύπος», είπε ο Άλεξ Σόρος, συγκρίνοντας τον εαυτό του με τον ριζοσπάστη πατέρα του.

«Πρέπει να μπαίνουν χρήματα στην πολιτική, όσο το κάνει η άλλη πλευρά, θα πρέπει να το κάνουμε κι εμείς, με μεγαλύτερη ένταση», παραδέχτηκε.

Οι επιτροπές πολιτικής δράσης που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος έχουν γίνει σημαντικός παράγοντας που καθορίζει σημαντικά τις αμερικανικές εκλογές.

Ο Τζορτζ Σόρος ήταν ο μεγαλύτερος δωρητής του Δημοκρατικού Κόμματος στις πρόσφατες εκλογές στις ΗΠΑ και η χρηματοδότηση μικρότερων τοπικών εισαγγελικών φατριών, κάτι που του επέτρεψε να πάρει τον έλεγχο του συστήματος της δικαιοσύνης της Αμερικής.

Ο Άλεξ Σόρος είπε ότι αυτή τη στιγμή εργάζεται για να βελτιώσει την υποστήριξη των ισπανόφωνων και των μαύρων προς τους Δημοκρατικούς πολιτικούς.

Ο νέος ηγέτης της αυτοκρατορίας των Σόρος έχει επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο του Δημοκρατικού Προέδρου Τζο Μπάιντεν τουλάχιστον 17 φορές από το 2021, σύμφωνα με το Fox News.

Τρεις επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 8 Φεβρουαρίου και 10 Φεβρουαρίου, όπως ανέφερε το Slay News.

Αρκετοί κορυφαίοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης Μπάιντεν αναφέρονται στα ημερολόγια επισκεπτών ως εκείνοι που συνάντησαν τον Άλεξ Σόρος.

«Ο Αλέξανδρος Σόρος είναι έτοιμος να ηγηθεί του πολιτικού και φιλανθρωπικού δικτύου πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων της οικογένειάς του», δήλωσε ο Scott Walter, πρόεδρος του Capital Research Center, σύμφωνα με την Washington Examiner.

«Όπως ο πατέρας του, έχει προσκολλήσει και αυτός με τον Λευκό Οίκο και τους ηγέτες του Κογκρέσου που είναι πρόθυμοι να κάνουν τα θελήματα της οικογένειας σε θέματα όπως το έγκλημα, η μετανάστευση, η εκλογική πολιτική και πολλά άλλα, καθώς οι Σόρος εκμεταλλεύονται κάθε είδους κατάσταση: δίνουν χρήματα σε κόμματα, έχουν ανεξάρτητες ομάδες δαπανών και τα λεγόμενα «φιλανθρωπικά ιδρύματα»», είπε.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο Mike Howell, διευθυντής του Oversight Project στο Heritage Foundation, είπε ότι η πρόσβαση που έχει ο Alex Soros στον Λευκό Οίκο έχει προκαλέσει σημαντική ανησυχία στους πατριωτικούς κόλπους, αλλά και σε όλους τους σκεπτόμενους αμερικανούς.

Ο Χάουελ προειδοποιεί ότι η οικογένεια Σόρος έχει ήδη «κάνει τεράστια ζημιά στη χώρα μας».

«Η ατζέντα του Σόρος είναι μια ατζέντα θανάτου και καταστροφής στο όνομα των ανοιχτών συνόρων και του τερματισμού του δυτικού πολιτισμού», είπε.

«Η κυβέρνηση Μπάιντεν και το αδίστακτο εισαγγελικό κίνημα που χρηματοδοτεί, μπορεί να είναι η πιο επιζήμια αγορά που έχει κάνει στην Αμερική μέχρι σήμερα».

Ο Ματ Παλούμπο, συγγραφέας του «Ο άνθρωπος πίσω από την αυλαία: Μέσα στο μυστικό δίκτυο του Τζορτζ Σόρος», είπε ότι η οικογένεια Σόρος έχει εισχωρήσει βαθιά στην κυβέρνηση Μπάιντεν, αλλά και στο κόμμα των Δημοκρατικών.

«Σε όλο τον Λευκό Οίκο, υπάρχει κάτι από την οικογένεια Σόρος και ο γιος του είναι ο νέος πρεσβευτής του πατέρα του», είπε ο Palumbo.

Ο Πρόεδρος του Judicial Watch, Τομ Φίτον, είπε ότι ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο μπροστινός άνδρας του ιδρύματος και του PACS που υποστηρίζεται από τον Σόρος, ο Τζορτζ Σόρος εξακολουθεί να είναι υπεύθυνος για όλα.

«Μην σας αποσπάται η προσοχή από το όνομα του Alex στο αρχείο καταγραφής επισκεπτών, είναι απλά ένας εκπρόσωπος του Τζορτζ Σόρος με τον οποίο θέλουν να συναντηθούν στον Λευκό Οίκο οι Μπάιντεν», είπε ο Φίτον.

«Εκείνος αποφασίζει ακόμα. Είναι τα λεφτά του, τα θεμέλιά του». 

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: primenews.press

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια