ΓΕΣ: Πέθανε Εύελπις κατά της διάρκεια της εκπαίδευσης!

ΓΕΣ: Πέθανε Εύελπις κατά της διάρκεια της εκπαίδευσης!

 

Ένας 20χρονος Εύελπις έχασε τη ζωή του, κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Ο Ελληνοκύπριος Εύελπις Χ.Γ. έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια δραστηριότητας που εκτελούσε το πρωί της Παρασκευής στο πλαίσιο της θερινής εκπαίδευσης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα.

Στον 20χρονο παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, από τον γιατρό της μονάδας, αναφέρει το ΓΕΣ στην ανακοίνωση που εξέδωσε. Ο Εύελπις διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τα αίτια του περιστατικού διενεργείται έρευνα, ενώ το ΓΕΣ εξέφρασε συλλυπητήρια στην οικογένεια του 20χρονου που έχασε τη ζωή του.

 

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 30 Ιουνίου 2023 και στο πλαίσιο της θερινής εκπαίδευσης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου, στην Ρεντίνα, o Ελληνοκύπριος εύελπις ΙΙας, Χ.Γ., ετών 20, έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Μονάδας και διεκομίσθη άμεσα συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Κ.Υ Νέας Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του Εύελπι και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: | LiFO

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια