«Σχέδιο καπιταλιστικής σκλαβοποίησης» : Τραπεζικός, Σερέτης Γρηγόρης

«Σχέδιο καπιταλιστικής σκλαβοποίησης» : Τραπεζικός, Σερέτης Γρηγόρης

 


«Έχουνε μπει φωτιές σε δύσβατες περιοχές του Ολύμπου. Σε δύσβατες περιοχές που δεν μπορεί να πατήσει άνθρωπος ποιος βάζει φωτιές;» αναρωτήθηκε ξεκινώντας τα σχόλια του σήμερα στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον Γρηγόρη Σερέτη ο Δημήτρης ο γνωστός με το προσωνύμιο “τραπεζικός”.

«Ο Όλυμπος είναι μέσα στις 7 περιοχές που θα καούν. Είναι μέσα στο πρόγραμμα. Σ αυτές τις περιοχές το Δεκέμβριο του21 καταργήσανε τους οργανισμούς προστασίας των δασών» επισήμανε.

Αναφέρθηκε επίσης μεταξύ άλλων και στο θέμα της πιστοληπτικής αξιολόγησης των πολιτών και στην κατάργηση του οικονομικού και φορολογικού απορρήτου λέγοντας:

«Στις 13/9 /2022 δημιουργήθηκε η ανεξάρτητη αρχή πιστοληπτικής αξιολόγησης. Δηλαδή θα ελέγχουν μέσω τις πιστοληπτικής βαθμολόγησης την πιστοληπτική ικανότητα φυσικών και νομικών προσώπων. Αυτή η αρχή καταγράφει τα χρέη των πολιτών σε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα και βαθμολογούν την πιστοληπτική τους ικανότητα. Σ αυτά τα στοιχεία θα έχουν πρόσβαση και οι ιδιωτικές εταιρείες».

«Αυτή η αρχή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθει σε άμεση επαφή με τις ψηφιακές ταυτότητες» είπε επίσης.

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση εδώ:


Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: focusfm.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια