Ο ΣΤΙΧΟΣ, με το ΕΔΑΦΙΟ της ΗΜΕΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 14/ 5/2024 , στο ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ!

Ο ΣΤΙΧΟΣ, με το ΕΔΑΦΙΟ της ΗΜΕΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 14/ 5/2024 , στο ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ!

         

Αγαπημένες φίλες και φίλοι μου ,καλημέρα!
Σήμερα  αναρτώ στην ιστοσελίδα μου ένα μικρό εδάφιο από τον ΑΜΩΣ κεφάλαιο 5 εδάφιο 14:

Αναζητήστε το καλό, όχι το κακό, για να ζήσετε. Τότε ο Κύριος ο Θεός ο Παντοδύναμος θα είναι μαζί σας, όπως ακριβώς λέτε ότι είναι.

 Αμώς 5:14



ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΙΧΟ:

 

Πολλές παράνομες και κακές ομάδες ισχυρίζονται ότι έχουν τον Θεό με το μέρος τους. Φρικτά πράγματα έχουν γίνει υπό τη μεταμφίεση ενός «χριστιανικού» κινήματος. Ο Ιησούς, όμως, μας είπε ότι μπορούσαμε να αναγνωρίσουμε τους ανθρώπους από τον καρπό τους. Εκείνοι που αναζητούν το καλό και απεχθάνονται το κακό, ζουν με δίκαιο χαρακτήρα και ασκούν πιστή αγάπη, δικαιοσύνη και έλεος είναι εκείνοι που έχουν τον Θεό μαζί τους. Ας βεβαιωθούμε ότι οι ορατές άγιες ιδιότητες του Θεού μέσα μας ταιριάζουν με τον ισχυρισμό μας ότι η παρουσία και η επιδοκιμασία του Θεού είναι στη ζωή μας!

Η  ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας στη ζωή μου, Παντοδύναμε Θεέ και στοργικό Πατέρα. Παρακαλώ συγχώρεσέ με για τις στιγμές που άφησα την αμαρτία και τον εγωισμό να παραγκωνίσουν εσένα και τον χαρακτήρα σου από τη ζωή μου και να φέρουν μομφή στο όνομά σου. Ενδυναμώστε με με το Άγιο Πνεύμα σας να ζήσω ως το άγιο παιδί σας, ενώ επιδεικνύετε τον δίκαιο χαρακτήρα σας στον κόσμο. Στο όνομα του Ιησού, ζητώ και λαχταρώ να αντικατοπτρίσω πιο τέλεια τον δίκαιο χαρακτήρα σας, την ευγενική συμπόνια, την πιστή δικαιοσύνη και το τρυφερό έλεός σας. Αμήν.

Διαβάστε και άλλη ανάλυση στίχων στον σύνδεσμο:

https://logotexnikoperiboli-archives.blogspot.com/search/label/Ο%20ΣΤΙΧΟΣ%20της%20ΗΜΕΡΑΣ

 


Λογοτεχνικό περιβόλι!

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια