ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ: ”ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!”

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ: ”ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!”

 

Ένας προαναγγελθείς θάνατος! Μια αυτονεκρολογία! Ένα μάθημα ζωής!

Ένα άπλετο φώς αισιοδοξίας και χάρισμα ελπίδας για όλο τον κόσμο. Υγιείς και αρρώστους! Ένας άνθρωπος με ιδανικά, καρδιά και φιλοσοφική σκέψη που μέσα από πολεμικές τέχνες έμαθε να μάχεται με ευγένεια και ανωτερότητα έδωσε αξία στα κοινωνικά δίκτυα δείχνοντας πως οι άνθρωποι να επικοινωνούν σκέψεις και αισθήματα!

Πως να ανακοινώνουν το πιο δυσάρεστο γεγονός με μία απαράμιλλη στοικότητα αντάξια αρχαίου μυθικού σοφού σε τόσο νεαρή ηλικία! Ο Αλέξανδρος πήρε πεθαίνοντας το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ διδασκαλίας ήθους ανεβαίνοντας στο βάθρο του οικουμενικού ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ.

Ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας όπως και στο Ολυμπιακό του άθλημα! Αιωνία η μνήμη του! Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς του που χάρισαν στην Ελλάδα και την Ανθρωπότητα ένα τέτοιο πλάσμα! Θερμά συλλυπητήρια στην ωραία και τρυφερή οικογένειά του!

Κι επειδή τα ωραία λόγια είναι εύκολα και φτηνά και πρέπει έμπρακτα να τιμήσουμε αυτόν τον ήρωα της ζωής προτείνω έναν ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΡΑΝΟ υπό την αιγίδα αξιόπιστου φορέα  για τη στήριξη της οικογένειάς του και το μέλλον των παιδιών του!

Πρέπει να είμαστε περήφανοι που η Ελλάδα μας και η Μακεδονία μας βγάζει ακόμη Αλέξανδρους που τιμούν αυτό το εξαίσιο ιστορικό όνομα τόσο με τη ζωή όσο και με το θάνατό τους!

Γιάννης Ανθόπουλος

                                 

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: truenews.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια