Νέο βίντεο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς για «ληστεία» στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου!

Νέο βίντεο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς για «ληστεία» στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου!






Καταθέσεις και οπτικό υλικό που δημοσιεύονται σήμερα σε αθηναικά μέσα ενημέρωσης αποδεικνύουν πως ο Ζακ Κωστόπουλος πιθανόν ζητούσε βοήθεια όταν άφηνε την τελευταία του πνοή έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου αμφισβητούσαν το ενδεχόμενο ο 33χρονος να εισήλθε στο κοσμηματοπωλείο με πρόθεση να το ληστέψει. Αφενός στο σπίτι του υπήρχαν χρήματα, αφετέρου επάνω του δεν βρέθηκε κανένα κλοπιμαίο, παρά τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου πως τον είδε να κλέβει κοσμήματα και να ψάχνει την ταμειακή μηχανή.

Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ξεκινάει με έναν άνδρα να μπαίνει σε κατάστημα που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το κοσμηματοπωλείο. Αφού αγοράσει ένα μπουκαλάκι νερό, κατευθύνεται προς την έξοδο και την ίδια στιγμή εμφανίζεται στο πλάνο ο Ζακ Κωστόπουλος. Ο άνδρας τού προσφέρει νερό και παράλληλα άλλοι δυο άνδρες που βρίσκονται δίπλα του προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Επιχειρεί εκείνη τη στιγμή να μπει στο κατάστημα, αλλά οι άνδρες τον σταματούν. Φαίνεται να τους εξηγεί τι συμβαίνει, μένει μαζί τους για 32 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια διασχίζει τη Γλάδστωνος προς την πλευρά του κοσμηματοπωλείου.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια