O Πρωθυπουργός επιταχύνει για αύριο το πρωί της Κυριακής την συνάντηση με τον Καμμένο.

O Πρωθυπουργός επιταχύνει για αύριο το πρωί της Κυριακής την συνάντηση με τον Καμμένο.

                             



                                Αύριο  το  πρωινό  της Κυριακής 13-1-2019,

θα γίνει τελικά η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε σήμερα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον κάλεσε να συναντηθούν αύριο, Κυριακή, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί.

Ο κ. Καμμένος έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ΠΓΔΜ, ενώ ο έλληνας πρωθυπουργός έχει ζητήσει δημοσίως από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ρητή δήλωση περί στήριξης της κυβέρνησης και σε διαφορετική περίπτωση, όπως είπε, θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Το ραντεβού των δύο ανδρών, το οποίο ήταν προγραματισμένο για την Παρασκευή, αναβλήθηκε καθώς ο Καμμένος περίμενε τις εξελίξεις στην ΠΓΔΜ.

Το σκοπιανό κοινοβούλιο ενέκρινε το βράδυ της Παρασκευής με 81 ψήφους υπέρ τις τέσσερις τροπολογίες του Συντάγματος, που κατέθεσε η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών και έτσι το ραντεβού μεταξύ των δύο αντρών έκλεισε εκ νέου για την Κυριακή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια