Tίτλοι τέλους την Κυριακή για το «Survivor Ελλάδα – Τουρκία»!

Tίτλοι τέλους την Κυριακή για το «Survivor Ελλάδα – Τουρκία»!







Σύννεφα στην ελληνοτουρκική τηλε-φιλία ΣΚΑΪ – Ατζούν

Το γκανιάν έγινε βαρίδι για τον Σκάϊ. Από το βράδυ της Κυριακής αλλάζουν όλα στο ριάλιτι αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, το Survivor «Ελλάδα – Τουρκία» παύει πλέον να ισχύει. Οι ομάδες, όπως θα ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης, γίνονται μεικτές στο στίβο μάχης και στη διαβίωση στις παραλίες και παράλληλα προστίθενται νέοι κανόνες στο ριάλιτι, το οποίο πλέον θα μεταδίδεται και τα βράδια της Πέμπτης. Η απόφαση φημολογείται πως πάρθηκε μεταξύ Ατζούν Ιλίτζαλι και Σκάϊ κατόπιν, όμως, έντονων πιέσεων των ιθυνόντων του καναλιού του Φαλήρου.

Eίναι η τελευταία προσπάθεια να σωθεί το πρόγραμμα που καταποντίζεται στους πίνακες τηλεθέασης λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη διαπραγμάτευση για την επόμενη σεζόν.  Οι ελληνικές σειρές που θα πάρουν έγκριση από τη διοίκηση του Σκάϊ, ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και η απόφαση του Τούρκου καναλάρχη αν θα δεχθεί να πουλήσει μεμονωμένα προγράμματα  η θα επιμένει στην λογική του «όλα πακέτο ή τίποτα» θα κρίνουν το μέλλον της συνεργασίας του με το κανάλι του Φαλήρου.

Η είσοδος – τυφώνας του ισχυρού άνδρα των τουρκικών media και επιστήθιου φίλου του «Σουλτάνου» Ερντογάν στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο από την πρώτη στιγμή σχολιάστηκε έντονα ίσως όμως λήξει άδοξα.

Η …εισβολή του Ατζούν στα ελληνικά μίντια

Λίγοι θυμούνται πως όλα ξεκίνησαν από τον ΑΝΤ1 το φθινόπωρο του 2015 όταν ξαφνικά το κανάλι του Αμαρουσίου έχασε αιφνιδιαστικά τα δικαιώματα του «The Voice». Όχι φυσικά εξαιτίας λανθασμένων χειρισμών του καναλιού. Η μητρική εταιρεία παραγωγής πούλησε τότε αιφνιδιαστικά τα δικαιώματα  προβολής του talent show για την Ελλάδα στην Acun Medya η οποία ήδη είχε το μονοπώλιο προβολής  σχεδόν όλων των μεγάλων ριάλιτι στην Τουρκία. Η πρώτη επαφή Ατζούν – ΑΝΤ1 δεν πήγε καλά. Από το Μαρούσι απέρριψαν την πρόταση του Τούρκου ιδιοκτήτη του TV8 για αγορά πακέτο «Survivor – Τhe Voice»  και προτίμησαν το «Rising Star» τα δικαιώματα του οποίου είχε χάσει το Mega το οποίο είχε ήδη αρχίσει να εμφανίζει τα πρώτα σημάδια οικονομικής κατάρρευσης.

Πηγή: ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια