31 νέα κρούσματα του κορωνοϊού! - Συνολικά 495 στην Ελλάδα

31 νέα κρούσματα του κορωνοϊού! - Συνολικά 495 στην Ελλάδα




Ακόμα  31 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού Covid-19 εντοπίστηκαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό που νοσούν να ανέρχεται πλέον στους 495, σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Τσιόδρα. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας επιβεβαίωσε ότι δύο ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα έχασαν σήμερα τη ζωή τους από τον κορονοϊό ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από τον ιό στη χώρα στους 8.

Την ίδια στιγμή, σε νοσοκομεία της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πατρών νοσηλεύονται    ασθενείς, οι    εξ αυτών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένοι, ενώ    ασθενείς έχουν λάβει εξιτήριο, οι   το τελευταίο 24ωρο.

Όσον αφορά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα απροσδιόριστης πηγής μόλυνσης ανήλθαν στα 84  από τα 72 που ήταν χτες.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, σήμερα έχασαν τη ζωή τους ένας 87χρονος ασθενής από τη Δαμασκηνιά Κοζάνης και ένας 80χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παμμακάριστος.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Κοζάνης, ο 87χρονος που έχασε τη ζωή του το πρωί της Παρασκευής, νοσηλευόταν εδώ και τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο. Είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το χωριό Δαμασκηνιά το οποίο έχει μπει, ως γνωστόν, σε καραντίνα.

Λίγο αργότερα, κατέληξε και ένας 80χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παμμακάριστος, που έπασχε από σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Πηγή: liberal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια