Οι ΗΠΑ ξεπέρασαν σε θανάτους την Ιταλία, πάνω από μισό εκατ. κρούσματα

Οι ΗΠΑ ξεπέρασαν σε θανάτους την Ιταλία, πάνω από μισό εκατ. κρούσματα






Στις Ηνωμένες Πολιτείες μεταφέρεται το επίκεντρο της πανδημίας, καθώς οι νεκροί ξεπέρασαν σε αριθμό αυτούς της Ιταλίας και τα κρούσματα το μισό εκατομμύριο. Αύξηση των θανάτων στις περισσότερο πληγείσες ευρωπαϊκές χώρες αλλά με μία μικρή εικόνα επιβράδυνσης της εξάπλωσης. Όλες οι εξελίξεις σε Ελλάδα και κόσμο.

    Στους 93 ανέρχονται οι νεκροί και στα 2.081 τα κρούσματα στην Ελλάδα. Συνολικά 31.592 παραβάσεις από την επιβολή των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας.
    Ουρές σε καταστήματα και κυκλοφοριακό χάος στην Τουρκία λόγω της διήμερης απαγόρευσης κυκλοφορίας σε μεγάλο μέρος της χώρας.
    Σε επιφυλακή καλεί τους Ιταλούς νομάρχες η υπουργός Εσωτερικών της χώρας που μετρά πάνω από 19.468 θύματα.
    Μείωση του ημερήσιου αριθμού θανάτων στην Ισπανία, που ξεπέρασαν όμως τους 16.000.
    Πάνω από μισό εκατομμύριο τα κρούσματα στις ΗΠΑ. Επίκεντρο της πανδημίας παραμένει η Νέα Υόρκη, όπου ζητούν πλέον από τους συγγενείς των νεκρών να τους κρατούν στα νοσοκομεία όσο περισσότερο γίνεται.
    Έκκληση Ροχανί στους Ιρανούς καθώς σήμερα χαλαρώνουν οι περιορισμοί για οικονομικές δραστηριότητες «χαμηλού κινδύνου», την ώρα που χώρα θρηνεί περισσότερους από 4.330 νεκρούς.
    Άλλες χώρες, όπως η Αργεντινή, η Ινδία και η Αρμενία παρατείνουν την εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση εξάπλωσης της Covid-19.


Πηγή: efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια