Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ EΠΟΧΗ ΜΑΣ. Γράφει ο Γιάννης Ιωάννου.

Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ EΠΟΧΗ ΜΑΣ. Γράφει ο Γιάννης Ιωάννου.




Ζούμε ήδη στην εποχή που μπορούμε εύκολα πια να ομολογήσουμε, πως οι ελπίδες του παρελθόντος διαψεύστηκαν. Οι συμπολίτες μας ιδιαίτερα απατήθηκαν από υποσχέσεις από επιστήμες και πολιτικούς καθώς και από κάποια επίπλαστη υλική ευμάρεια που απολάμβαναν προ κρίσης. Τώρα που ήρθαν τα πάνω κάτω με τον κορωνοϊό, τα μαγαζια που έκλεισαν οι υπάλληλοι απολύθηκαν και την οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε, φαίνονται όλοι να είναι νευρωτικοί, γεμάτοι άγχος και προβλήματα. Πραγματικά δυστυχισμένοι!
Φως από πουθενά. Κινούμαστε δυστυχώς σε λάθος κατεύθυνση με λάθος στόχους, κριτήρια και επιλογές, κάτι που αποδεικνύεται δυστυχώς περίτρανα στις μέρες μας. Ανεξάρτητα από το αν έχει ή δεν έχει πόρους και υλικά αγαθά ο σημερινός άνθρωπος, η αλήθεια είναι ότι τον πνίγει η ανία η απογοήτευση και η μελαγχολία.
 Παρ΄ όλα αυτά υπάρχουν πολλοί που περιμένουν να δουν καλύτερες μέρες, όμως δε μας λένε από πού θα έρθουν αυτές.
Μονάχα αν μια άλλη δύναμη έξω και πέρα από εμάς, υπερβατική, εισχωρούσε στη ζωή των ανθρώπων θα μπορούσε να φρενάρει το κατρακύλισμα αυτό, και να οδηγήσει τον άνθρωπο στο δρόμο της πραγματικής ζωής. Μόνο ο Ζωντανός Χριστός της βίβλου, μπορεί να επιφέρει τη ριζική αυτή αλλαγή.
Αυτός είναι η Ζωή!
 Η ζωή του φωτός, της χαράς, της δόξας, η άφθονη και ευτυχισμένη ζωή!
Όποιος τώρα με πίστη της καρδιάς, Τον δέχεται ως προσωπικό του Σωτήρα αναγεννιέται, σφραγίζεται με το 'Αγιο πνεύμα και γίνεται παιδί του Θεού. Τι μεγαλύτερη χαρά από αυτή από το να είσαι βέβαιος-α ότι έχεις αιώνια ζωή.
Δεχόμενοι τον Χριστό προσωπικό μας Σωτήρα και ταυτιζόμενοι έτσι μαζί Του έχουμε αφενός ουράνια χαρά και ζωντανή ελπίδα στην καρδιά μας, και αφετέρου την αιώνια ζωή βεβαιωμένη και σίγουρη μέσα μας. Καλημέρα σε όλους-ες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια