ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΥΜΝΟ για τους ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ο ΕΡΙΚ ΚΛΑΠΤΟΝ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ!

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΥΜΝΟ για τους ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ο ΕΡΙΚ ΚΛΑΠΤΟΝ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ!

 




«Δεν μπορώ να κουνήσω τα χέρια μου, με λούζει ιδρώτας... Θέλω να κλάψω, δεν αντέχω άλλο»

Ο θρυλικός μουσικός Έρικ Κλάπτον, ο οποίος έχει περιγράψει την εμπειρία του εμβολιασμού του με το σκεύασμα της AstraZeneca ως «καταστροφική»   κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «This Has Gotta Stop», προς τιμήν των ανεμβολίαστων που αντιστέκονται ακόμα.

Σε μια ελεύθερη απόδοση, οι στίχοι του νέου τραγουδιού αναφέρουν: «Αυτό πρέπει να σταματήσει / Αρκετά! / Δεν μπορώ να παίρνω άλλο αυτές τις μ@λ@κίες / Αρκετά τράβηξε / Θέλουν να παίξουν με την ψυχή μου / Θα πρέπει να έρθετε και να σπάσετε την πόρτα μου».

Στο κομμάτι, το βίντεο κλιπ του οποίου κυκλοφόρησε πριν τρεις ημέρες, ο Κλάπτον ενσωματώνει και λεπτομέρειες σχετικά με τον εμβολιασμό του που είχε κοινοποιήσει σε δηλώσεις του: «Ήξερα ότι κάτι πήγαινε στραβά /Όταν ξεκινήσατε να θεσπίζετε τον νόμο / Δεν μπορώ να κουνήσω τα χέρια μου, με λούζει ιδρώτας / Θέλω να κλάψω, δεν αντέχω άλλο» τραγουδά.

Ο Κλάπτον είναι έντονος επικριτής της κυβερνητικής πολιτικής για τη διαχείρηση της πανδημίας στις ΗΠΑ, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο είχε κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τον Βαν Μόρισον ένα ακόμη τραγούδι διαμαρτυρίας με τίτλο «Stand and Deliver».

Το τραγούδι είχε δεχθεί πυρά καθώς πολλοί κατηγόρησαν τον διάσημο τραγουδοποιό ότι κάνει προπαγάνδα κατά των εμβολίων και της επιστήμης. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια