From Disruptor to Survivor> To τρένο της Οικουμενικής ξεκίνησε από τα Τέμπη.

From Disruptor to Survivor> To τρένο της Οικουμενικής ξεκίνησε από τα Τέμπη.

 

Τετάρτη 1η Μαρτίου 2023. Με ένα πρόχειρο σενάριο B movie η χώρα ζει μία ακόμη “εθνική τραγωδία”.

λίγο μετά την “εθνική τραγωδία” στη γειτονική Τουρκία, τις απανωτές συγκρούσεις τραίνων στις ΗΠΑ, τις εκρήξεις σε μονάδες τροφίμων, τις αλλόκοτες εμφανίσεις UFO, τη βροχή μιας παράξενης σκόνης (συνέβη κι αυτό στις ΗΠΑ λίγο πριν), τις πτήσεις κινέζικων κατασκοπευτικών αερόστατων για τα οποία ο Guardian είχε αποκαλύψει ότι πρόκειται για αερόστατα επιτήρησης των πολιτών από τις αμερικανικές υπηρεσίες.

Βy High Noon

Καθώς οι δεκάδες νεκροί των Τεμπών παραπέμπουν στο Μάτι του Τσίπρα η Οικουμενική κυβέρνηση έρχεται πιο κοντά εάν τελικά διεξαχθούν εκλογές σε αυτό το disraptive σκηνικό. Στο μεταξύ μετά την έκθεση του αμερικανικού υπ. Ενέργειας που υποστηρίζει ότι ο ιός COVID είναι εργαστηριακός έρχεται και το FBI να πλειοδοτήσει υπέρ του εργαστηριακού ιού!

Η αμήχανη ανακοίνωση της Hellenic Train τα λέει όλα>

Στον Ευαγγελισμό σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών: Μια εμπορευματικής αμαξοστοιχίας και της αμαξοστοιχίας IC- 62 που είχε αναχωρήσει από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη. Την ώρα της σύγκρουσης επέβαιναν περίπου 350 επιβάτες. Στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες και το προσωπικό της Hellenic Train, οι οποίοι συμμετείχαν σε επιχειρήσεις διάσωσης και παροχή βοήθειας στους ταξιδιώτες»

Δείτε τώρα κάτι συμπτώσεις. VIDEO από ατυχήματα τρένων στις ΗΠΑ τις τελευταίες εβδομάδες. Ισως οι Αμερικανικοί Σιδηρόδρομοι ζητήσουν πνευματικά δικαιώματα για τη κόπια των συγκρούσεων στα Τέμπη>





Mία σύγκρουση τρένων η οποία θα μπορούσε να γίνει μόνο με “ραντεβού” εάν για παράδειγμα η μία αμαξοστοιχία είχε καθυστερήσει την αναχώρηση της ή άλλη αναχώρησε νωρίτερα-εκτός εάν κάποιοι έκαναν προβοκάτσια στις ράγες των αμαξοστοιχιών- στρέφει το ενδιαφέρον της σαστισμένης κοινής γνώμης πάνω της. Μήπως συν Τι απέγιναν οι μηχανοδηγοί; Βρίσκονται ανάμεσα στους νεκρούς;

Και πράγματι σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα Λάζο>

-Στο τρένο επιβιβάστηκα στον σταθμό της Λάρισας, όπου ήρθε με καθυστέρηση τουλάχιστον μίας ώρας. Ξεκινήσαμε, έκατσα στα βαγόνια με τις θέσεις και ξαφνικά ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο από μπροστά. Τραντάχτηκε το βαγόνι, με αποτέλεσμα πολλοί επιβάτες να πεταχτούν στον αέρα και να τραυματιστούν. Ο κόσμος ούρλιαζε, δεν έχω χτυπήσει, ωστόσο είμαι γεμάτος αίματα από άτομα που τραυματίστηκαν κοντά μου» συμπλήρωσε.

Οι πρώτες πληροφορίες από τεχνικούς του Σιδηροδρόμου αναφέρουν ως προβληματικό στοιχείο (!) του δικτύου την έλλειψη της φωτοσήμανσης(;), στοιχείο στο οποίο αποδίδουν και τη μετωπική σύγκρουση των τρένων.

Η σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη και οι δεκάδες νεκροί ακολουθούν ένα κρεσέντο ατυχημάτων με τρένα στις ΗΠΑ αλλά και εκρήξεων σε διάφορες εγκαταστάσεις.

Στις 23:24 δόθηκε το ατύχημα μέσω 112 από εγκλωβισμένο. Στις επιβατικές αμαξοστοιχίες βρίσκονταν 350 επιβάτες.


Η 1η Στρατιά και οι μονάδες της Περιοχής Θεσσαλίας ενεργοποιούνται και μπαίνουν σε πρωτόκολλο συναγερμού όπως προβλέπεται σε περίπτωση τέτοιων ατυχημάτων. Τα στρατιωτικά νοσοκομεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε επιφυλακή, εφόσον χρειαστεί να υποδεχθούν τραυματίες.



«Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αριθμό νεκρών όσο είναι σε διάρκεια η επιχείρηση. Προτεραιότητά μας είναι η διάσωση και η περίθαλψη των τραυματιών» ανέφερε κυβερνητική πηγή.


Είχαμε σταματήσει, θα είχαμε μία ώρα καθυστέρηση γιατί ήταν μπροστά άλλο τρένο….” λέει σοκαρισμένη.

«Ακούστηκε ένα μπαμ… τι να πω δεν ξέρω… δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε… το τρένο ήταν γεμάτο…» λέει άλλος επιβάτης.

Ένα σκηνικό χάους σκιαγραφούν με τις μαρτυρίες τους οι επιζώντες επιβάτες από τη φονική σύγκρουση τρένων λίγο έξω από τα Τέμπη, με 32 νεκρούς και 85 τραυματίες.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Καταγγελία επιβάτη του μοιραίου Intercity – «Πάμε και όπου βγει»-1
Λάρισα: Σύγκρουση τρένων έξω από τα Τέμπη – 32 νεκροί και 85 τραυματίες

«Στην αρχή μας είπαν ότι θα υπάρχουν καθυστερήσεις, 20 λεπτά, μετά μια ώρα. Μας λένε ότι υπάρχει σύγχυση στις γραμμές. Ακούω δύο υπαλλήλους του τρένου να λένε “πού είναι αυτός ο προϊστάμενος;” και σε ένα λεπτό μπαμ», λέει ο ένας επιβάτης με εμφανή τα τραύματα στο πρόσωπό του.

«Ήταν μια γυναίκα με ένα παιδί μαζί μας. Υπήρχε φωτιά δίπλα μας. Βρήκαμε μία τρύπα και από εκεί καταφέραμε να βγούμε», δήλωσε ένας άλλος επιβάτης στην κάμερα της ΕΡΤ. «Ακούσαμε ένα “μπαμ”, το βαγόνι άρχισε να στριφογυρίζει και μετά κατέληξε πλάγια και βγήκαμε», εξήγησε.

«Ήταν 10 δευτερόλεπτα εφιαλτικά, μέσα στις φωτιές. Δεν μπορούσες να δεις γύρω σου από τον καπνό, υπήρχε πανικός», συμπλήρωσε ο πρώτος επιβάτης.

«Πάμε και όπου βγει»

«Όταν ακούσαμε τον οδηγό να μιλάει με τον υπεύθυνο εισιτήριων και να λέει “πάμε και όπου βγει”, σίγουρα, είσαι προϊδεασμένος ότι κάτι δεν πάει καλά. Το άκουσα μέσω των ασυρμάτων, “πάμε και όπου βγει”. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο. Μας καθυστέρησαν λόγω φόρτου κίνησης των σιδηροδρομικών γραμμών, είπαν ότι θα καθυστερήσουμε 15 λεπτά, γιατί είναι μονής οδού. Μάλλον έπρεπε να καθυστερήσουμε παραπάνω, δεν ήταν σωστά χρονοθετημένα τα πράγματα από τον ΟΣΕ».

                                                                    Λογοτεχνικό περιβόλι!

                                                Πηγή:kourdistoportocali.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια