Οι εικόνες στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ σοκάρουν με κλειστά μαγαζιά… στη σειρά !!!!Λουκέτο σε καταστήματα....

Οι εικόνες στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ σοκάρουν με κλειστά μαγαζιά… στη σειρά !!!!Λουκέτο σε καταστήματα....

 


Δεν έχει προηγούμενο η εικόνα που συναντάμε περπατώντας ενδεικτικά έναν από τους κεντρικότερος δρόμους του Ηρακλείου και συγκεκριμένα από τον Άγιο Μηνά μέχρι την πλατεία Κορνάρου. Hράκλειο: Σοκάρουν οι εικόνες με κλειστά μαγαζιά... στη σειρά - Λουκέτο σε καταστήματα στο κέντρο (δείτε φωτογραφίες)


Σε αυτοψία που πραγματοποίησε το iraklionews.gr την Παρασκευή 24 Μαίου 2024 διαπιστώσαμε  ότι σε μήκος δρόμου 260 μέτρων είναι κλειστά 22 καταστήματα (Αγίου Μηνά & Λουκάρεως). Στο ίδιο ρεπορτάζ οι επιχειρηματίες που έχουν απομείνει εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την κατρακύλα της αγοράς κατηγορώντας την κυβέρνηση αδιαφορεί πλήρως για τα μείζον προβλήματα των εμποροβιοτεχνών που οδηγούν σε "λουκέτο" καταστημάτων το ένα πίσω από το άλλο. Με την ίδια τακτική που δυστυχώς φαίνεται να συνεχίζεται με γοργό ρυθμό, άμεσα τα κλειστά μαγαζιά θα είναι περισσότερα από τα ανοιχτά.

Hράκλειο: Σοκάρουν οι εικόνες με κλειστά μαγαζιά... στη σειρά - Λουκέτο σε καταστήματα στο κέντρο (δείτε φωτογραφίες) Hράκλειο: Σοκάρουν οι εικόνες με κλειστά μαγαζιά... στη σειρά - Λουκέτο σε καταστήματα στο κέντρο (δείτε φωτογραφίες) Hράκλειο: Σοκάρουν οι εικόνες με κλειστά μαγαζιά... στη σειρά - Λουκέτο σε καταστήματα στο κέντρο (δείτε φωτογραφίες) Hράκλειο: Σοκάρουν οι εικόνες με κλειστά μαγαζιά... στη σειρά - Λουκέτο σε καταστήματα στο κέντρο (δείτε φωτογραφίες) Hράκλειο: Σοκάρουν οι εικόνες με κλειστά μαγαζιά... στη σειρά - Λουκέτο σε καταστήματα στο κέντρο (δείτε φωτογραφίες) 

Λογοτεχνικό περιβόλι!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια