ΤΗΝ ΣΑΠΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ! Με σπασμένη μύτη πήγε στο νοσοκομείο η σύζυγος του Λύτρα !!!Είχε και τραύμα από… ΔΑΓΚΩΜΑ!!!

ΤΗΝ ΣΑΠΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ! Με σπασμένη μύτη πήγε στο νοσοκομείο η σύζυγος του Λύτρα !!!Είχε και τραύμα από… ΔΑΓΚΩΜΑ!!!

  


Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την είδηση σύλληψης του γνωστού δικηγόρου, ο οποίος έχει σχεδόν καθημερινή παρουσία σε τηλεοπτικές κάμερες ο οποίος κατηγορείται για άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του και αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Ο δικηγόρος πήρε προθεσμία και κρατείται σε Αστυνομικό Τμήμα μέχρι αύριο Δευτέρα, οπότε και θα οδηγηθεί εκ νέου μπροστά στην ανακρίτρια για να απολογηθεί για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.  Σύμφωνα με το Mega, η γυναίκα έφερε τραύματα στο κεφάλι, έχει κάταγμα στη μύτη και τα χέρια ενώ είχε τραυματιστεί σε χείλη και γλώσσα, πιθανότατα από δάγκωμα.

Η καταγγελία της πρώην συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία και η εξέλιξη της υπόθεσης

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ποινικολόγος αντιμετωπίζει προβλήματα με τον νόμο μετά από κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία. Η πρώην σύζυγός του τον Οκτώβριο του 2017 είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του στο ΑΤ Βριλησσίων και σύμφωνα με το Mega, η δίωξη σε βάρος του ήταν πλημμεληματική.

Σε πρώτο βαθμό, ο δικηγόρος φέρεται να είχε καταδικαστεί, αλλά σε δεύτερο βαθμό είχε απαλλαγεί καθώς η καταγγέλλουσα δεν στήριξε την κατηγορία στο δικαστήριο.

Λογοτεχνικό περιβόλι!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια