Μην κοιμάστε με το κλιματιστικό ανοιχτό!Ειδικός προειδοποιεί για σοβαρές ασθένειες!!!

Μην κοιμάστε με το κλιματιστικό ανοιχτό!Ειδικός προειδοποιεί για σοβαρές ασθένειες!!!

 


Ο ύπνος με το κλιματιστικό σε λειτουργία μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας Οι συμβουλές που παρείχε ο ειδικός

Ή Προσοχή χρειάζεται να επιδείξουν οι χρήστες κλιματιστικών, καθώς ένα σημαντικό λάθος ανοίγει την πόρτα σε πολλές ασθένειες.

Από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Trakya, ο επικεφαλής του Τμήματος Φυσιολογίας, ο Τούρκος καθηγητής Levent Öztürk προειδοποίησε ότι ο ύπνος με το κλιματιστικό σε λειτουργία μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας και παρείχε συμβουλές σε άτομα που τα χρησιμοποιούν.

Ο Δρ. Ο Öztürk είπε ότι οι θερμοκρασίες του αέρα πάνω από τα εποχιακά πρότυπα επηρεάζουν αρνητικά την υγεία του ύπνου. Δηλώνοντας ότι η υγεία του ύπνου σχετίζεται άμεσα με τη θερμοκρασία του αέρα, ο Öztürk είπε:

«Η θερμοκρασία του ιδανικού περιβάλλοντος ύπνου θα πρέπει να είναι μεταξύ 19-22 βαθμών. Όταν είναι πιο κρύο από 19 βαθμούς και μεγαλύτερη από 22 βαθμούς, επηρεάζεται η ποιότητα του ύπνου».

Με πόση θερμοκρασία πρέπει να κοιμόμαστε – Τι ισχύει για το κλιματιστικό

Ο Öztürk επεσήμανε ότι:

«Θα ήταν πιο κατάλληλο για την υγεία του ύπνου, ειδικά εάν τα κλιματιστικά που τοποθετούνται στα υπνοδωμάτια δεν λειτουργούν στους 16-17 βαθμούς, αλλά στο επίπεδο γύρω στους 20 βαθμούς.
  
Στην πραγματικότητα, είναι πιο υγιεινό να μην υπάρχει κλιματιστικό σε κρεβατοκάμαρα και έμμεσα να επωφελούνται από αυτό σε άλλα δωμάτια. Ο ύπνος με αυτό μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας».

Διαβάστε περισσότερα: ΧΡΗΣΙΜΑ ΜΥΣΤΙΚΑ &ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Λογοτεχνικό περιβόλι!


Πηγή:  iPliroforia.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια