Κάρολος για Χάρι και Άντριου: «Είστε ανεπιθύμητοι, το μήνυμα εστάλη»!!!!

Κάρολος για Χάρι και Άντριου: «Είστε ανεπιθύμητοι, το μήνυμα εστάλη»!!!!

 


Με μία κομβική κίνηση ο βασιλιάς Κάρολος κατάφερε να λύσει δυο προβλήματα που αμαύρωναν την εικόνα της βρετανικής μοναρχίας και αυτό αφορά τα σπίτια στα οποία διέμεναν ο καταδικασμένος αδελφός του Άντριου και ο πρίγκιπας Χάρι.

 Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, ο 75χρονος μονάρχης ζήτησε από τον αδερφό του, πρίγκιπα Άντριου, να εγκαταλείψει τη βασιλική έπαυλη των 30 δωματίων στο Ουίνδσορ και να μετακομίσει στο Frogmore Cottage (το παλιό εργένικο σπίτι του Χάρι). Αυτό είναι η συνέπεια της εμπλοκής του ονόματος του μικρότερου αδελφού του βασιλιά στο ροζ σκάνδαλο Έπσταιν παρά τις αντιδράσεις του Άντριου.

Ο βασιλικός συγγραφέας και ειδικός Τομ Κουίν θεωρεί ότι αυτή η κίνηση στέλνει επίσης ένα σαφές μήνυμα στον γιο του, πρίγκιπα Χάρι, ξεκαθαρίζοντάς του ότι είναι ανεπιθύμητος στο Frogmore Cottage, ένα χρόνο μετά την αναγκαστική έξωση που του έγινε.

Κάρολος για Χάρι και Άντριου: «Είστε ανεπιθύμητοι, το μήνυμα εστάλη»

Ο Κουίν μάλιστα σημείωσε ότι «Ο Κάρολος στέλνει μήνυμα με δυο παραλήπτες. Αφενός στον Άντριου ότι δεν επιτρέπεται να ζει πλουσιοπάροχα έχοντας ντροπιάσει τον εαυτό του. Αφετέρου στον Χάρι ότι ως απλός πολίτης που επέλεξε να γίνει δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος στο σπίτι του. Άλλωστε, ο Κάρολος σχεδιάζει να διαθέσει τη μεγαλειώδη έπαυλη του Άντριου στον Ουίλιαμ και την Κέιτ και βρήκε την καταλληλότερη ευκαιρία και αφορμή για να το πράξει».

Από την πλευρά του ο Άντριου δεν συμμερίζεται τις αποφάσεις του αδελφού του και αρνείται να εγκαταλείψει την έπαυλη. Μάλιστα, απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο μικρό εργένικο σπίτι που του διαθέτουν.

Μια βασιλική πηγή εκμυστηρεύτηκε στους Times ότι «Η ευγένεια του Βασιλιά δεν είναι απεριόριστη και η πρόταση στον Άντριου να μετακομίσει στο Frogmore Cottage είναι εξαιρετική. Πρόκειται για ένα σπίτι που εκκενώθηκε πρόσφατα από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσσεξ και βρίσκεται μέσα στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Άρα ο Άντριου δεν θα χρειάζεται να λάβει επιπλέον μέτρα ασφαλείας».

 

Λογοτεχνικό περιβόλι!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια