Ξέσπασε νέα κρίση στην Ελληνική Λύση: Ο βουλευτής Επικρατείας Π.Σαράκης «πήρε διαζύγιο» από τον Κ.Βελόπουλο!!

Ξέσπασε νέα κρίση στην Ελληνική Λύση: Ο βουλευτής Επικρατείας Π.Σαράκης «πήρε διαζύγιο» από τον Κ.Βελόπουλο!!

 



Με ένα βουλευτή λιγότερο η ΚΟ του κόμματος Βελόπουλου

Τελικά ξέσπασε η κρίση στην Ελληνική Λύση: διαγράφηκε ο βουλευτής Επικρατείας Παύλος Σαράκης μετά από τη σύγκρουση του πριν τις Ευρωεκλογές – και όχι μόνο – με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Βελόπουλο, σε ό,τι αφορά τις επιλογές του τελευταίου για τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές.

Ο Παύλος Σαράκης διαγράφηκε από το κόμμα και αφήνει την κοινοβουλευτική ομάδα της Ελληνικής Λύσης με ένα μέλος ολιγότερο.

Σφοδρή σύγκρουση είχε προηγηθεί με αφορμή την προσπάθεια κύκλων περί τον Κ.Βελόπουλο να εξουδετερώσουν πολιτικά τον ουσιαστικά Νο2 στο κόμμα, νομικό και βουλευτή Επικρατείας Παύλο Σαράκη.

Όπως είχε αποκαλύψει το pronews.gr, φιλικό προς τον Κ.Βελόπουλο ΜΜΕ θα έβγαζε την «είδηση» ότι ο Π.Σαράκης είναι μασόνος προκαλώντας κατ’αυτόν τον τρόπο τον «αποκεφαλισμό» του από τον Κ.Βελόπουλο!

Ο οποίος Βελόπουλος είχε βγει την προηγούμενη ημέρα και είχε πει, προφανώς τυχαία, ότι θα πάρει το κεφάλι οποιουδήποτε αποδειχτεί στο κόμμα ότι είναι μασόνος.

Μετά το ρεπορτάζ του pronews.gr ανακοινώνεται η ανάληψη της διεύθυνσης του τηλεοπτικού σταθμού alerttv, ιδιοκτησία του Κ.Βελόπουλου (είναι το μοναδικό κόμμα που έχει στην ιδιοκτησία του τηλεοπτικό σταθμό, έστω και περιφερειακής εμβέλειας) και ταυτόχρονα ο Στέφανος Χίος ανακοίνωσε από την εκπομπή του «ραδιομακελάρηδες» ότι θα αποκαλύψει ποιος είναι ο μασόνος μέσα στην Ελληνική Λύση!

Προφανώς εντελώς τυχαία μίλησε για μασόνο ο Κ.Βελόπουλος και προφανώς εντελώς τυχαία είχε πει το ίδιο ο Σ.Χίος μετά τον διορισμό του στην διεύθυνση του καναλιού.

Το ζήτημα είναι ότι το μήνυμα το έλαβε, αν και δεν είναι μασόνος, ο Π.Σαράκης ο οποίος, όπως είχε αποκαλύψει το ρεπορτάζ του pronews.gr, είχε έρθει σε σύγκρουση με τον Κ.Βελόπουλο σε δύο τομείς της πολιτικής του κόμματος που θεωρεί ότι έχουν παραβιαστεί οι καταστατικές συμφωνίες και αυτοί ήταν:

Η ποιότητα των προσώπων του ευρωψηφοδελτίου, που είχε ως αποτέλεσμα την εκλογή μιας 76χρονης γιαγιάς που όταν δεν βόσκει τα πρόβατά της βοηθά στο κρεοπωλείο της οικογένειας της,

και δεύτερον την προσέγγιση με τη ΝΔ  για εκλογή ΠτΔ με την οποία προσέγγιση ο Π.Σαράκης είναι κάθετα εναντίον.

Πιθανή είναι βέβαια και η εμπλοκή του Μαξίμου στην υπόθεση, καθώς ο Παύλος Σαράκης ήταν καταιγιστικός στον αντιπολιτευτικό του λόγο εναντίον της κυβέρνησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

«Έπειτα από ομόφωνη (πλην του κ. Σαράκη) απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της ΚΟ του κόμματος.

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: pronews.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια