Τα brands που επέλεξε για την πρώτη της δημόσια εμφάνιση η Kate Middleton !!!

Τα brands που επέλεξε για την πρώτη της δημόσια εμφάνιση η Kate Middleton !!!

 


Πάντα chic η πριγκίπισα της Ουαλίας

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση, μετά την αποκάλυψή της ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο, έκανε το Σάββατο 15 Ιουνίου η Kate Middleton, στα πλαίσια του Trooping the Colour, που σηματοδοτεί τους εορτασμούς για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου Γ΄.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έφτασε με αυτοκίνητο μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα William και τα τρία τους παιδιά στο Μπάκιγχαμ, όπου πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να τη δει.

Στη νέα πολυαναμενόμενη εμφάνισή της, η πανέμορφη royal, εμφανίστηκε με ένα λευκό σύνολο με navy λεπτομέρειες, Jenny Packham.

To super chic ντύσιμό της, ολοκλήρωσε με λευκό καπέλο Philip Treacy, λευκές γόβες Jimmy Choo, σκουλαρίκια με μικρές πέρλες Cassandra Goad και Mulberry clutch bag.

Θυμίζουμε ότι το απόγευμα της Παρασκευής (14/6), η πριγκίπισσα της Ουαλίας, «έσπασε» της σιωπή της μετά από απουσία μηνών από τα social media, σημειώνοντας σε μήνυμά της, ότι η θεραπεία της κατά του καρκίνου συνεχίζεται, αλλά ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.



«Έχω συγκλονιστεί από όλα τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης τους τελευταίους δύο μήνες. Πραγματικά έχει κάνει μεγάλη διαφορά για τον William και εμένα και μας έχει βοηθήσει και τους δύο, σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές.

Κάνω καλή πρόοδο, αλλά όπως θα ξέρει ο καθένας που κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Εκείνες τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να ενδώσεις στην ξεκούραση του σώματός σου. Αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο το να νιώθεις καλά.

Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει λίγους μήνες ακόμα. Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, έχω τη χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι.

Ανυπομονώ να βρεθώ το The King’s Birthday Parade αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε κάποια δημόσια καθήκοντά μου αυτό το καλοκαίρι, αλλά εξίσου γνωρίζω ότι δεν έχω ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο.

Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Παίρνοντας κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούγοντας το σώμα μου και επιτρέποντας στον εαυτό μου να αφιερώσει τόσο πολύ χρόνο για να θεραπευτεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόηση και όλους εσάς που μοιραστήκατε τόσο γενναία τις ιστορίες σας μαζί μου» σημείωσε η Kate Middleton.

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: lady.cyprustimes.com


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Παραμύθια!
    Όλα γίνονται για να διαφημίσουν και να φέρουν το μπολ ι του καρκίνου.
    Θα τρέξουν όλοι να το κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή