“Ας πλησιάζωμεν λοιπόν μετά παρρησίας εις τον θρόνον της χάριτος..."(Εβρ. δ. 16)

“Ας πλησιάζωμεν λοιπόν μετά παρρησίας εις τον θρόνον της χάριτος..."(Εβρ. δ. 16)

  


Ας πλησιάζωμεν λοιπόν μετά παρρησίας εις τον θρόνον της χάριτος δια να λάβωμεν έλεος και να εύρωμεν χάριν προς βοήθειαν εν καιρώ χρείας»”

(Εβρ. δ. 16)

Γράφει ο Michail Mitrakis

Όπως τα πουλιά χρειάζονται δύο φτερά για να πετάξουν, έτσι και η ψυχή μας χρειάζεται δύο φτερά για να ανέβει στα επουράνια, στο θρόνο της χάρης του Πατέρα μας. Το φτερό της προσευχής και το φτερό της πίστης. Η προσευχή, μας φέρνει μπροστά στο θρόνο του Θεού και η πίστη, μας δίνει τη βεβαιότητα ότι ο Πατέρας μας, και μας δέχεται, και μας ακούει. Ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε είναι αυτός που άνοιξε ο Κύριός μας Ιησούς με το αίμα της θυσίας Του. Αυτό είναι το κλειδί που μας ανοίγει τις πύλες του ουρανού. Μόνο καλυμμένοι κάτω από την εξαγνιστική του δύναμη και στο όνομά του Ιησού Χριστού μπορούμε να πλησιάσουμε τον θρόνο του Θεού. Εκεί θα βρούμε χάρη, έλεος και βοήθεια την ώρα που την χρειαζόμαστε.

Πάρε και συ αυτά τα φτερά και πέταξε στα επουράνια. Πες ένα ευχαριστώ στον Πατέρα σου, άνοιξε την καρδιά σου κκαλό βράδυ και ευλογημένο ξημέρωμααι πές Του τα προβλήματά σου. Θα βρείς βοήθεια, δύναμη και παρηγοριά. καλό βράδυ και ευλογημένο ξημέρωμα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα με:ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ




Λογοτεχνικό περιβόλι!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια