«Αυτή η ημέρα είναι ημέρα αγαθών αγγελιών» (Β' Βασιλέων ζ, 9)

«Αυτή η ημέρα είναι ημέρα αγαθών αγγελιών» (Β' Βασιλέων ζ, 9)

         




«Αυτή η ημέρα είναι ημέρα αγαθών αγγελιών»
(Β' Βασιλέων ζ, 9)

Γράφει ο Michail Mitrakis


"Τότε, είπαν αναμεταξύ τους: Εμείς δεν κάνουμε καλά· αυτή η ημέρα είναι ημέρα καλών αγγελιών, και αν εμείς σιωπούμε, και περιμένουμε μέχρι το φως τής αυγής, κάποια συμφορά θα πέσει επάνω μας· ελάτε, λοιπόν, κι ας πάμε να [το] αναγγείλουμε στο παλάτι τού βασιλιά."

Β ΒΑΣΙΛΕΩΝ:7:9

Τι θα φέρει άραγε αυτή η μέρα, Από παντού μας ζώνουν κίνδυνοι, φόβοι, αρρώστιες, ληστείες, μηνύματα απελπιστικά, σαν κατάμαυρα σύννεφα, που προμηνύουν καταιγίδα. Όμως να, η φωτεινή αχτίνα της ελπίδας διασχίζει το σκοτεινό ορίζοντα. Σήμερα, λέει ο Θεός στο λόγο Του, είναι ημέρα καλών αγγελιών. Σήμερα, μάθε ότι ο Θεός σ’ αγαπά και σου δίνει χάρη αν Του ζητήσεις ταπεινά. Κάποιος απελπισμένος από τη ζωή, ετοίμαζε ένα σχοινί για να κρεμασθεί. Εκείνη την ώρα ένα παιδί χτύπησε την πόρτα, και επέμενε τόσο πολύ που στο τέλος του άνοιξε. Κύριε, του είπε, πάρτε αυτό το χριστιανικό φυλλάδιο, και έφυγε. Ήταν από το Θεό, ένα μήνυμα ελπιδοφόρα. Ο άνθρωπος πήρε θάρρος. Ζήτησε συγνώμη απ' τον Χριστό και σώθηκε.

Φίλε, Ευαγγέλιο σημαίνει «καλή αγγελία».
Σήμερα ο Θεός σε καλεί να τη δεχθείς και να σωθείς.
Μην αμελείς, μην την περιφρονείς.
Γιατί θά' ρθει μια άλλη μέρα που θα συναντήσεις τη δικαιοσύνη και την κρίση Του αν τώρα δεν ανταποκριθείς με μετάνοια και πίστη στον Χριστό που σταυρώθηκε για σένα.
Καλημέρα ευλογημένη μέρα να περάσουμε!



Διαβάστε περισσότερα θέματα με:ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ




Λογοτεχνικό περιβόλι!

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια