«Σκληρή» ερώτηση προς τον ΥΠΕΞ Γ.Γεραπετρίτη για τα ελληνοτουρκικά ετοιμάζουν «γαλάζιοι» βουλευτές!!!

«Σκληρή» ερώτηση προς τον ΥΠΕΞ Γ.Γεραπετρίτη για τα ελληνοτουρκικά ετοιμάζουν «γαλάζιοι» βουλευτές!!!


Σοβαροί εσωκομματικοί κραδασμοί στη Νέα Δημοκρατία μετά και τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε σύναψη συμφωνίας με την Τουρκία για την οριοθέτηση ΑΟΖ και την διευθέτηση της υφαλοκρηπίδας!

«Σκληρή» ερώτηση προς τον ΥΠΕΞ Γ.Γεραπετρίτη για τα ελληνοτουρκικά ετοιμάζουν «γαλάζιοι» βουλευτές

Ερώτηση προς τον Γ.Γεραπετρίτη ετοιμάζουν βουλευτές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, από την στιγμή που η τακτική της κυβέρνησης σε μείζονα εθνικά θέματα έχει προκαλέσει σοβαρούς εσωκομματικούς κραδασμούς.

Οι πρόσφατες δηλώσεις της γενικής διευθύντριας του ΕΛΙΑΜΕΠ αλλά και η στάση του Έλληνα ΥΠΕΞ αποτελούν θέμα συζήτησης για τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Επίσης προβληματισμό έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε σύναψη συμφωνίας με την Τουρκία για την οριοθέτηση ΑΟΖ και την διευθέτηση της υφαλοκρηπίδας!

Δηλαδή η συμφωνία αυτή θα συναφθεί με μία χώρα η οποία δεν αναγνωρίζει το Διεθνές Δίκαιο και ζητάει περιορισμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.

Αυτός είναι ο λόγος που, σύμφωνα με πληροφορίες, «γαλάζιοι» βουλευτές ετοιμάζουν ερώτηση στον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ερώτηση μάλιστα από αυτές που «ενοχλούν».

Αναμένεται μάλιστα η ερώτηση να κατατεθεί μετά την έναρξη του ελληνοτουρκικού διαλόγου, δηλαδή μετά τις 8 Νοεμβρίου.

Μεγάλες φουρτούνες έρχονται για την κυβέρνηση και μάλιστα από τα σπλάχνα της, καθώς βουλευτές της είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν στην τύχη τους τα εθνικά θέματα.

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: pronews.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια