-Πώς να αποκτήσετε ζουμερά και σαρκώδη χείλη -ανώδυνα και εύκολα, χωρίς να πάτε σε πλαστικό χειρουργό;

-Πώς να αποκτήσετε ζουμερά και σαρκώδη χείλη -ανώδυνα και εύκολα, χωρίς να πάτε σε πλαστικό χειρουργό;



Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν μάτια γάτας και σαρκώδη χείλη. Και τα δύο μπορεί να τα έχει με τη βοήθεια του μακιγιαρίσματος. Σήμερα θα αναλύσουμε το πώς μπορείτε και εσείς να κάνετε τα χείλη σας σαρκώδη με λίγα μόνο βήματα χωρίς να χρειαστεί να πάτε σε πλαστικές επεμβάσεις.
Επιλέξτε ανοιχτές αποχρώσεις από κραγιόν και αποφύγετε τις σκούρες. Το καλοκαίρι θέλει ανοιχτόχρωμα, τα σκουρόχρωμα είναι πολύ out για την εποχή.
Χρησιμοποιήστε το διάφανο lipgloss πάνω από το κραγιόν σου και θα παρατηρήσετε τρομερή διαφορά εφόσον θα κάνει τα χείλη σας ζουμερά και έτοιμα για φίλημα. Κάλο θα ήταν αυτή η μέθοδος να μη γίνεται σε πρωινές ώρες ή στην παραλία αλλά αφού πέσει πρώτα ο ήλιος.
Πείτε ναι στην τεχνική ombre. Μην αγχώνεστε, δεν είναι κάτι δύσκολο. Κάντε το περίγραμμα της γραμμής των χειλιών σας με το μολύβι - μπορείτε επίσης να κάνετε τη γραμμή λίγο πιο χοντρή από τη φυσική σου. Μετά, χρησιμοποιήστε την πιο ανοιχτή απόχρωση διαθέσιμη στην κατοχή σας στο κέντρο των χειλιών σας, μιξάροντας τις δυο αποχρώσεις.





Πηγή: new.tophot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια