Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στον Σπύρο και την Σπυριδούλα από το Λογοτεχνικό περιβόλι με όμορφες εικόνες και ευχές. Έχετε αναρωτηθεί την σημασία και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας βάση του ονόματός σας; Ελάτε να μάθουμε!!!

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στον Σπύρο και την Σπυριδούλα από το Λογοτεχνικό περιβόλι με όμορφες εικόνες και ευχές. Έχετε αναρωτηθεί την σημασία και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας βάση του ονόματός σας; Ελάτε να μάθουμε!!!








Οι αρχαίοι μας πρόγονοι έλεγαν :
« Αρχή Σοφίας ονομάτων επίσκεψις»

 
Ας δούμε τι σημαίνουν τα ονόματα των σημερινών εορταζόντων:
 Τι σημαίνει το όνομα Σπυριδούλα:



 Αγαπημένη μας φίλη Σπυριδούλα,
κατ΄ αρχήν να σου ευχηθούμε χρόνια πολλά και ευτυχισμένα από το Λογοτεχνικό περιβόλι, γεμάτα Υγεία , Αγάπη, Σοφία, και Δημιουργικότητα!

Το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Σπυρίδωνα  τον Θαυματουργό, της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ο οποίος ήταν ένα πολύ σεβαστό και αγαπητό πρόσωπο για όλους. 

Ανακηρύχτηκε ο προστάτης των φτωχών, των δυστυχισμένων και των πονεμένων, γιατί έδινε παρηγοριά και ανακούφιση σε κάθε άνθρωπο που είχε προβλήματα. 

Έτσι λοιπόν και εσύ Σπυριδούλα, είσαι μία γυναίκα που θα δώσεις την βοήθειά σου σε όποιον την έχει ανάγκη, συγκινείσαι με τα προβλήματα που συμβαίνουν γύρω σου και όλοι νιώθουν πολύ καλύτερα όταν βρίσκονται στο πλευρό σου, γιατί παίρνουν ζεστασιά και δύναμη με την παρουσία σου. 


Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 7 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία ώριμη, σοβαρή αλλά και μοναχική γυναίκα που σου αρέσει κάποιες στιγμές να απομονώνεσαι και να βυθίζεσαι στις σκέψεις σου. 

Έχεις σοφία, εμπειρία και δεν περιορίζεις το μυαλό σου, αλλά προσπαθείς να το εξελίσσεις ακόμα περισσότερο μέσα από νέες γνώσεις.
 Η διαίσθησή σου είναι ισχυρή και ποτέ δεν σε βγάζει λάθος!

 Διαβάστε το περυσινό  μας αφιέρωμα στον Σπύρο και Σπυριδούλα:
 


Για τον Σπύρο, οι πιο όμορφες κινούμενες εικόνες , που γιορτάζει και τι σημαίνει αυτό το όνομα από το Λογοτεχνικό περιβόλι-σαν δώρο εορτής…


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΥΡΟ - ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ!!!! Γράφει η Ρένα Τζωράκη
Για την Σπυριδούλα σαν ένα μικρό δώρο , για την ονομαστική σου εορτή οι πιο όμορφες κινούμενες εικόνες και τι σημαίνει το όνομά σου, μαζί με τις ευχές μας από το Λογοτεχνικό περιβόλι…
 



 Τι σημαίνει το όνομα Σπύρος- Σπυρίδων- Σπυρίδωνας:


Αγαπητέ μας φίλε μας Σπύρο,  χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, αγάπη και πληρότητα από το Λογοτεχνικό περιβόλι!

Το όνομά  Σπύρος, προέρχεται από τον Άγιο Σπυρίδωνα, Θαυματουργό, 

 
της Ορθόδοξης Εκκλησίας ο οποίος  ήταν ένα πολύ σεβαστό και αγαπητό πρόσωπο για όλους.

 Ανακηρύχτηκε ο προστάτης των φτωχών, των δυστυχισμένων και των πονεμένων, γιατί έδινε παρηγοριά και ανακούφιση σε κάθε άνθρωπο που είχε προβλήματα.


 Έτσι λοιπόν και εσύ, είσαι ένας φιλεύσπλαχνος άνδρας, με ευαισθησίες που θέλεις να βοηθάς και να υποστηρίζεις όποιον άνθρωπο το έχει ανάγκη. Δεν μένεις ποτέ με σταυρωμένα τα χέρια, αναλαμβάνεις δράση, προκειμένου να δώσεις λίγη χαρά στους ανθρώπους γύρω σου!

  Κατά την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 3 και αυτό υποδηλώνει ότι λατρεύεις την επικοινωνία, τα ταξίδια, τη γνώση και θέλεις στη ζωή σου να ζεις έντονα την κάθε στιγμή!
 Είσαι πολυλογάς, όταν ξεκινάς να μιλάς, ξεχνάς να σταματήσεις και αναλύεις τα πάντα με απόλυτη ακρίβεια. 

Σου αρέσει να ασχολείσαι με την τεχνολογία και είσαι ο πρώτος που θα πάρει όλα τα νέα gadgets που κυκλοφορούν στην αγορά. Στον έρωτα τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν από την επικοινωνία.
Σε εξιτάρουν οι έξυπνες γυναίκες που σε καθηλώνουν με το μυαλό τους οι δυναμικές γυναίκες…
Στείλετε τις πιο όμορφες κινούμενες εικόνες στην γιορτή των αγαπημένων σας φίλων από το Λογοτεχνικό περιβόλι της Ρένας Τζωράκη©.

Αν θέλετε να στείλετε  χρόνια πολλά με όμορφες εικόνες και μαντινάδες στους αγαπημένους σας φίλους και φίλες που γιορτάζουν,
πατήστε πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο:

Κι άλλες μαντινάδες   εδώ:
Ευχές για χρόνια πολλά:
Διαβάστε περισσότερα ονόματα για το  τι σημαίνει το όνομά σας:

Αν γιορτάζετε σήμερα τα γενέθλιά σας πατήστε επάνω στον σύνδεσμο:
 Για όσους έχουν σήμερα γενέθλια δείτε όμορφες κινητές εικόνες με ευχές:

 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια