Άλλη μια δήλωση του πάπα της Ρώμης προκαλεί «Ο Ιησούς ήταν ένας απλός άνθρωπος» επιμέλεια κειμένου: Ρένα Τζωράκη

Άλλη μια δήλωση του πάπα της Ρώμης προκαλεί «Ο Ιησούς ήταν ένας απλός άνθρωπος» επιμέλεια κειμένου: Ρένα Τζωράκη







Συνεχίζει να προκαλεί τον κόσμο με τις δηλώσεις του ο Πάπας της Ρώμης και μάλιστα δημοσίως πως ο Ιησούς  δεν ήταν Θεάνθρωπος , αλλά απλά ένας  άνθρωπος,  ο οποίος παρέδωσε την Προσευχή στην Ανθρωπότητα, και δεν ήταν Πνεύμα ,συγκεκριμένα τόνισε στα Ιταλικά:
(Jesu non era uno spirito, era una persona,era un uomo) ,

απόδοση στα Ελληνικά:
"Ο Ιησούς ήταν ένα πρόσωπο, ένας άνθρωπος με τις πληγές του Σταυρού που προσεύχεται για εμάς" 
Αυτός είναι ο σατανικός Πάπας , που μάλιστα τον ασπάζονται  οι
Ορθόδοξοι ιεράρχες  και μάλιστα  τον αποκαλούν αδελφό τους και ορισμένοι  από αυτούς ακόμα και…Άγιο!

Ο ηγέτης των Καθολικών, όμως, δεν αρκέστηκε σε αυτή την δήλωση.
Προχώρησε ακόμα περισσότερο ισχυριζόμενος πως ο Ιησούς Χριστός, ο Μωάμεθ, ο Γιαχβέ και ο Αλλάχ, είναι το… ίδιο πράγμα δηλαδή διαφορετικά ονόματα του ίδιου Θεού.
 Και για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα τόνισε πως, επί χρόνια ο πόλεμος χώρισε τους ανθρώπους διαφόρων θρησκειών και τώρα ήρθε η ώρα της… «ενότητας» και της σύγκλισης των θρησκευτικών δογμάτων!!!

Για άλλη μια φορά επαληθεύονται οι προφητείες, και συγκεκριμένα του Αγίου Μαλαχία, για τον τελευταίο Πάπα.

Ο Μαλαχίας μίλησε για 111 Ποντίφηκες , που θα κυβερνούσαν την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία μετά την εποχή του, αλλά με συμβολισμούς έτσι ώστε ο κάθε Πάπας να ξεχωρίζει από κάποια ιδιότητά του.

Η προφητεία του Αγίου Μαλαχία αναφέρει ότι ο διάδοχός του Βενέδικτου, ο Πέτρος ο Ρωμαίος, ο 268ος Πάπας, «Στον τελικό διωγμό της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας θα βασιλεύει ο Πέτρος ο Ρωμαίος ο οποίος θα βοσκήσει το ποίμνιό του μέσα σε μεγάλη δοκιμασία μετά την οποία η πόλη των επτά λόφων ( Ρώμη ) θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει τους ανθρώπους».
Σύμφωνα με το όραμα βρισκόμαστε τώρα στον τελευταίο Πάπα.
Σε τι κατήφορο Θε μου θα κατρακυλήσουμε ακόμα στο βωμό μιας Πανθρησκείας,που ετοιμάζουν με το Πατριάρχη Κων/πολης Βαρθολομαίο;
 Ετούτη η φαρμακερή δήλωση «ότι ο Ιησούς είναι ένας απλός άνθρωπος και όχι Θεάνθρωπος,» μας θυμίσει την αίρεση του Αρείου, που είχε ταλαιπωρήσει την Ορθοδοξία και η οποία καταδικάστηκε στην Α’  Οικουμενική Σύνοδο.
 Την αντίληψη αυτή καλλιεργεί και η Νέα Τάξη Πραγμάτων , που επιδιώκει να την επιβάλλει στην ανθρωπότητα στο όνομα μιας  Οικουμενικής Θρησκείας…

Γι’ αυτό ας είμαστε προσεκτικοί και σταθεροί στην  Ιερή  πίστη μας και ας κλείνουμε τα αυτιά μας στις σύγχρονες Σειρήνες,που σκοπό έχουν μονάχα να μας αποπλανήσουν, και να εμποδίσουν την επιστροφή μας στην Ιθάκη μας…
 Δείτε εδώ το αποκαλυπτικό Βίντεο  και την πραότητα της  μειλίχειας  πειθούς του:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια