Γρηγόρη , Γρηγορία Χρόνια πολλά με μια υπέροχη συμβουλή από το Λογοτεχνικό περιβόλι… -Αλήθεια γνωρίζετε τι σημαίνουν τα ονόματά σας; Ποιό είναι εκείνο το στοιχείο της προσωπικότητάς σας , που κάνει την Διαφορά!

Γρηγόρη , Γρηγορία Χρόνια πολλά με μια υπέροχη συμβουλή από το Λογοτεχνικό περιβόλι… -Αλήθεια γνωρίζετε τι σημαίνουν τα ονόματά σας; Ποιό είναι εκείνο το στοιχείο της προσωπικότητάς σας , που κάνει την Διαφορά!






Σήμερα  25 Ιανουαρίου  γιορτάζουν ο 
Γρηγόρης και η Γρηγορία!
 
Το Λογοτεχνικό περιβόλι στέλνει  θερμές ευχές  και Χρόνια πολλά  στους σημερινούς εορτάζοντες ,
και τους εύχεται Χρόνια πολλά
Χρόνια Ευλογημένα  γεμάτα:
Υγεία , Αγάπη, καλοτυχία   και Πληρότητα.
Διαβάστε  το αφιέρωμά μας το 2016:


Ελάτε να δούμε τι σημαίνει το όνομα  Γρηγόρης: 


 Αγαπητέ μας  φίλε Γρηγόρη,
Το όνομά σου  σημαίνει ο άγρυπνος, ο ακοίμητος φρουρός, ο  πανέτοιμος.
Συγκεκριμένα η ετυμολογία του ονόματός σου:
Από το ρήμα γρηγορώ > εγρηγορώ > εγείρω ,
που σημαίνει (αυτός που μένει ξύπνιος, αυτός που αγρυπνά, αυτός που βρίσκεται σε πνευματική εγρήγορση).

 Είσαι ένας άνδρας ελκυστικός, κοινωνικός, με φαντασία έτοιμος για όλα, βιάζεσαι, προτρέχεις και είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις τα πάντα με απόλυτη ακρίβεια.
 Ωστόσο πολλές φορές ενεργείς, χωρίς να σκεφτείς με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη, τα οποία όμως αναγνωρίζεις πολύ γρήγορα και τα διορθώνεις.
Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 3, που σημαίνει ότι δεν σου λείπει το κέφι για ζωή, φλερτ, έρωτα και επικοινωνία.
 Είσαι αρκετά δραστήριος, κοινωνικός και έχεις πολλά ενδιαφέροντα και ασχολίες. Σου αρέσουν τα ταξίδια, οι επικοινωνίες και θέλεις να ζεις την κάθε στιγμή με γέλιο, χαρά και με μεγάλες συγκινήσεις. Προσπαθείς να εξελίσσεσαι και να προοδεύεις, για αυτό και φροντίζεις να αποκτάς νέες γνώσεις και εμπειρίες. Έχεις την τάση να εμπλέκεσαι με αρκετά ενδιαφέροντα παράλληλα, με αποτέλεσμα να αποσυντονίζεσαι, να χάνεις το ενδιαφέρον σου και να κάνεις λάθη απροσεξίας. Προσπάθησε να επικεντρώνεσαι στα ουσιώδη και τα σημαντικά.
Τι σημαίνει το όνομα Γρηγορία;

 Αγαπητή μας φίλη Γρηγορία,
 όπως αναφέραμε και στην ετυμολογία του ονόματος Γρηγόρης το ίδιο ισχύει και για σένα.
Το όνομά σου από το ρήμα γρηγορώ > εγρηγορώ > εγείρω ,
που σημαίνει (αυτή  που μένει ξύπνια, αυτή που αγρυπνά, αυτή  που βρίσκεται σε πνευματική εγρήγορση).
Είσαι μία γυναίκα ελκυστική,  έτοιμη για όλα, βιάζεσαι, προτρέχεις και είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις τα πάντα με απόλυτη ακρίβεια. Ωστόσο πολλές φορές ενεργείς, χωρίς να σκεφτείς με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη, τα οποία όμως αναγνωρίζεις πολύ γρήγορα και τα διορθώνεις.
 Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 5, για αυτό και είσαι τόσο χαρούμενη, κεφάτη αλλά και επαναστατική! Έχεις πολύ πρωτότυπες και φιλελεύθερες ιδέες, σου αρέσει να προκαλείς και να διαφέρεις από όλους τους ανθρώπους γύρω σου. Λατρεύεις την διασκέδαση, τα λούσα και την πολυτέλεια, για αυτό και πολύ συχνά αδειάζει το πορτοφόλι σου!
Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, για αυτό και πάντα είσαι ερωτευμένη ή έχεις κάποιο φλέρτ να ασχολείσαι! Το αρνητικό σου στοιχείο είναι πως πολλά ζητήματα τα βλέπεις ανάλαφρα και επιπόλαια και μετά από λίγο καιρό το μετανιώνεις.

Η συμβουλή  που δίνει το Λογοτεχνικό περιβόλι στους σημερινούς εορτάζοντες για μια καλύτερη και με ποιότητα Ζωή:


Εύχομαι από καρδιάς κάθε μέρα της ζωής σας ,
 να είναι μια ξεχωριστή γιορτή, για σας !
Κάθε σας επιθυμία ευχή μου!
        Ρένα Τζωράκη
©


Στείλετε τις πιο όμορφες κινούμενες εικόνες στην γιορτή των αγαπημένων σας φίλων από το Λογοτεχνικό περιβόλι της Ρένας Τζωράκη©.

Αν θέλετε να στείλετε  χρόνια πολλά με όμορφες εικόνες και μαντινάδες στους αγαπημένους σας φίλους και φίλες που γιορτάζουν,
πατήστε πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο:

Κι άλλες μαντινάδες   εδώ:
Ευχές για χρόνια πολλά:
Διαβάστε περισσότερα ονόματα για το  τι σημαίνει το όνομά σας:

Αν γιορτάζετε σήμερα τα γενέθλιά σας πατήστε επάνω στον σύνδεσμο:
 Για όσους έχουν σήμερα γενέθλια δείτε όμορφες κινητές εικόνες με ευχές:
Η ημερομηνία γέννησής σου αποκαλύπτει στοιχεία της προσωπικότητάς σου!
Διάβασε για την κάθε μέρα του μήνα…


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια