Οι ευχές της Ρένας Γ .Τζωράκη© και το Λογοτεχνικό της περιβόλι, σήμερα 1η Απριλίου 2018, σε όλους εσάς τους αγαπημένους μου αναγνώστες, φίλες και φίλους!

Οι ευχές της Ρένας Γ .Τζωράκη© και το Λογοτεχνικό της περιβόλι, σήμερα 1η Απριλίου 2018, σε όλους εσάς τους αγαπημένους μου αναγνώστες, φίλες και φίλους!





Ολόθερμες ευχές για ένα χαρούμενο και ευλογημένο μήνα, γεμάτο  Αγάπη, Υγεία, Χαρά, Αισιοδοξία, Θετικές σκέψεις, δημιουργικότητα, μα πάνω από όλα πίστη και εμπιστοσύνη στην Υπέρτατη Αρχή, που μας δημιούργησε!




Ας αφήσουμε τις Απριλιάτικες αχτίδες της Αγάπης, της Αλήθειας,  της Δικαιοσύνης, της Χαράς, της Ελπίδας, της Εγκράτειας, της Πίστης και της Υπομονής ,να πλημμυρίσουν την ψυχή μας και με  αυτές τις αχτίδες ας αγγίζουμε  και τις ψυχές των άλλων, που συναναστρεφόμαστε!
Ξεκίνα από σήμερα  Πρώτη μέρα του  Απριλιάτικου μήνα και βροντοφώναξε ΆΝΘΡΩΠΕ:



- Φτάνουν πια οι συμβιβασμοί, τα κλαψουρίσματα, οι μιζέριες, η κατάθλιψη και η μελαγχολία!


Ανοίγω τώρα την καρδιά μου στον Ιησού Χριστό, στις θείες υποσχέσεις των Λόγων Του και  αφήνω την Αγάπη Του, να δράσει μέσα μου και να μεταμορφώσει κάθε σκοτεινή γωνιά του είναι μου στο Φως της Αλήθειας και της Αγάπης Του!
Να είστε βέβαιοι, πως από την στιγμή, που αφήνετε την καρδιά σας σε Εκείνον, και παίρνετε τις σωστές αποφάσεις, θα απαλλαγείτε από κάθε αρνητικό συναίσθημα, φόβου, ανασφάλειας, αγωνίας, και θα παίρνετε μαθήματα πληρότητας και ευγνωμοσύνης!
Ρένα Τζωράκη©













Δώστε τις πιο εγκάρδιες ευχές σε όλους τους αγαπημένους σας φίλους και φίλες με αφορμή τον μήνα , που μπήκε…
Επιμελείται και παρουσιάζει η Ρένα Τζωράκη από το Λογοτεχνικό περιβόλι.

Για περισσότερες ευχές για καλό μήνα στον σύνδεσμο:

1-4 «Η σκέψη της ημέρας με ένα όμορφο τραγούδι » επιλογή της Ρένας Τζωράκη και η στήλη Θυμάμαι δεν ξεχνώ τι έγινε Σαν σήμερα 1-4






Τα πιο όμορφα ποιήματα για τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου τον Απρίλιο, με την ευχή ο Έρωτας να μην εγκαταλλείψει ποτέ την Ποίηση…

http://logotexnikoperiboli.blogspot.gr/2016/04/blog-post_19.html






Αφιέρωμα στο μήνα Απρίλιο

http://logotexnikoperiboli.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html




 


Καλό μήνα σε όλους σας!
Ρένα Τζωράκη©


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια