-Πώς θα είναι οι καιρικές συνθήκες σήμερα Παρασκευή 25-5-2018 σε όλη την Ελλάδα;

-Πώς θα είναι οι καιρικές συνθήκες σήμερα Παρασκευή 25-5-2018 σε όλη την Ελλάδα;



Ο καιρός , για σήμερα Παρασκευή 25-5-2018, μας δείχνει το πρόσωπο του Ιανού…
Ο καιρός συνεχίζει να έχει διπλό πρόσωπο. Οι βοριάδες φέρνουν βροχές, αλλά το μεσημέρι η θερμοκρασία και πάλι θα φτάσει κοντά στους 30 βαθμούς.
Ο καιρός για σήμερα Παρασκευή, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στην κεντρική Μακεδονία και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές. Βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 πρόσκαιρα στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 15 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στην ανατολική Θεσσαλία και την Εύβοια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην Κρήτη θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 17 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 26-05-2018

Καιρός: στα ανατολικά και τα νότια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
 Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια