Προσευχή για το γάμο, που διαλύεται…

Προσευχή για το γάμο, που διαλύεται…



Η Προσευχή της ημέρας σήμερα για
 Ειρήνη σε έναν τρικυμισμένο γάμο
Πατέρα μου επουράνιε, στο Όνομα του Ιησού Χριστού, φέρνω ενώπιον σου αυτή τη στιγμή τους …………………………. που τώρα περνούν δύσκολα στον γάμο τους.

Προσεύχομαι και ομολογώ τον άγιο Σου Λόγο γι’ αυτούς και πιστεύω ότι θα Τον εκπληρώσεις στη ζωή τους.
Προσεύχομαι και ομολογώ ότι οι ……………………….. θα αφήσουν τις πικρίες, τον θυμό, την οργή, τα αρνητικά λόγια, την αντιπάθεια, την κακομεταχείριση, την ανασφάλεια, την κακία, το μίσος και όλη την αρνητική στάση και ψυχρότητα ο ένας προς τον άλλον.
Προσεύχομαι και ομολογώ ότι οι ………………………….. γίνονται χρήσιμοι και βοηθητικοί ο ένας προς τον άλλον. Γίνονται, επίσης, καλοί, ευγενικοί, συμπονετικοί και ζεστοί ο ένας προς τον άλλον. Εκτιμούν ο ένας τον άλλον και δείχνουν – με τη χάρη Σου – πραγματική αγάπη και στοργή αναμεταξύ τους!

Συγχωρούν ο ένας τον άλλον καθώς Εσύ Πατέρα μου τους συγχώρεσες όλες τις αμαρτίες τους διαμέσου του Ιησού Χριστού.
Πιστεύω ότι γίνονται μιμητές Σου, Θεέ μου, όπως τα παιδιά μιμούνται τον πατέρα τους. Πιστεύω ότι από τώρα και στο εξής περπατούν με αγάπη, συγχωρητικότητα και ταπεινοφροσύνη.
Πατέρα μου, Σε ευχαριστώ που οι ……………………… ανανεώνουν καθημερινά τον νου τους με τον Λόγο Σου και έτσι ζουν πνευματικά και όχι σαρκικά! Έχουν ενδυθεί τον νέο άνθρωπο εν Χριστώ Ιησού και έτσι περπατούν σε αγιασμό και υπακοή στο άγιο Σου θέλημα για τη ζωή τους.
Πατέρα μου, σε ευχαριστώ που με άκουσες και έκανες ένα μεγάλο θαύμα στη ζωή τους.

Το διαζύγιο δεν είναι πλέον επιλογή σ’ αυτούς διότι περπατούν από τώρα και στο εξής με τη θεία αγάπη που έχεις βάλει μέσα στην καρδιά τους.
Αμήν.




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Σ'ευχαριστω, Ρενα μου, για την ενθερμη κι αγνη προσευχη πιστης στον Κυριο Ιησου, για τους προβληματικους γαμους...πολυ επικαιρο....ειναι τοσο ζωτικο να στρεφονται με προσευχη προς Τον Ουρανιο Πατερα μας, παρα στην καταστροφικη λυση του διαζυγιου...εστω κι 1 πιστος να ειναι σε μια οικογενεια, Ο Λογος του Θεου υποσχεται, στις Πραξεις 16:31 "Και εκείνοι είπαν: Πίστεψε στον Κύριο Ιησού Χριστό, και θα σωθείς, εσύ και η οικογένειά σου." Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή