“Τον δολοφόνησαν με δυο σφαίρες στην καρδιά από τα 25 μέτρα” τονίζουν οι συγγενείς του θύματος Κων/ίνου Κατσίφα.

“Τον δολοφόνησαν με δυο σφαίρες στην καρδιά από τα 25 μέτρα” τονίζουν οι συγγενείς του θύματος Κων/ίνου Κατσίφα.




– Περίεργη η στάση των αλβανικών αρχών
- Τον ήθελαν νεκρό, λένε οι συγγενείς του, καθώς ο Κωνσταντίνος Κατσίφας πυροβολήθηκε απευθείας στην καρδιά
 - Ο Αλβανός ιατροδικαστής έραψε τα τραύματα και έπλυνε τη σορό καταστρέφοντας στοιχεία - Η έρευνα θα συνεχιστεί από τις ελληνικές αρχές – Περίεργη η στάση των αλβανικών αρχών - Γιατί κλήθηκε η Ελληνίδα πρέσβης στο υπουργείο Εξωτερικών στα Τίρανα
Για δολοφονία κάνουν λόγο οι συγγενείς του 35χρονου από τους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου, ενώ την ίδια διαπιστώθηκε ότι οι αλβανικές αρχές έδειξαν μια περίεργη σπουδή να κλείσει η υπόθεση χωρίς περαιτέρω έρευνα. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός από πυρά των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας και ενώ υπήρξε παρέμβαση της Ελλάδας στο ζήτημα πολύτιμα στοιχεία εξαφανίστηκαν μέσα σε μερικές ώρες.

“’Έσβησαν τα στοιχεία”
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μετά από απανωτές αρνήσεις ξαφνικά χθες το απόγευμα η σορός του 35χρονου μεταφέρθηκε από το Αργυρόκαστρο στα Τίρανα. Εκεί διαπιστώθηκε ωστόσο ότι η σορός είχε εξεταστεί, τα τραύματα είχαν ραφτεί και στη συνέχεια ο Αλβανός ιατροδικαστής είχε πλύνει το σώμα.

Με τον τρόπο αυτό ο Έλληνας ιατροδικαστής δεν ήταν σε θέση να κάνει ουσιαστική έρευνα στη σορό, τα όποια στοιχεία θα μπορούσαν να υπάρχουν είχαν αλλοιωθεί.
Το γεγονός κινεί υποψίες καθώς ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό ο πραγματογνώμονας της οικογένειας δεν μπορεί παρά να δεχθεί τα στοιχεία που θα λάβει από την αλβανική πλευρά.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια