Δυό κηρύγματα σήμερα, 24-12-2018,που επέλεξε για σας το Λογοτεχνικό περιβόλι , η προσευχή δια του Πνεύματος και πως φέρνει αποτελέσματα στην προσευχή μας…

Δυό κηρύγματα σήμερα, 24-12-2018,που επέλεξε για σας το Λογοτεχνικό περιβόλι , η προσευχή δια του Πνεύματος και πως φέρνει αποτελέσματα στην προσευχή μας…




Μερικές φορές δεν ξέρουμε πώς να προσευχηθούμε, ας αφήσουμε τον Παράκλητο και Πνεύμα της αληθείας, να μεσιτέψει με στεναγμούς αλάλητους για μας, κατά το φρόνημα του θεού, που θα φέρει  τα πάνω κάτω για την ευλογία μας!
προς Ρωμαίους η' 24-39
13 Επειδή, αν ζείτε σύμφωνα με τη σάρκα, πρόκειται να πεθάνετε, αν, όμως, διαμέσου τού Πνεύματος, θανατώνετε τις πράξεις τού σώματος, θα ζήσετε.

14 Επειδή, όσοι διοικούνται από το Πνεύμα τού Θεού, αυτοί είναι γιοι τού Θεού.

15 Δεδομένου ότι, δεν λάβατε πνεύμα δουλείας, ώστε πάλι να φοβάστε, αλλά λάβατε πνεύμα υιοθεσίας, με το οποίο κράζουμε: Αββά, Πατέρα.

16 Το ίδιο το Πνεύμα δίνει μαρτυρία, μαζί με το πνεύμα μας, ότι είμαστε παιδιά τού Θεού.

26Παρόμοια, όμως, και το Πνεύμα συμβοηθάει στις ασθένειές μας· επειδή, το τι να προσευχηθούμε, καθώς πρέπει, δεν ξέρουμε, αλλά το ίδιο το Πνεύμα ικετεύει για χάρη μας με στεναγμούς αλάλητους.

27 Κι αυτός που ερευνά τις καρδιές ξέρει τι [είναι] το φρόνημα του Πνεύματος, ότι ικετεύει σύμφωνα με το θέλημα του Θεού για χάρη των άγιων.

28 Και ξέρουμε ότι όλα συνεργούν προς το αγαθό σ’ αυτούς που αγαπούν τον Θεό, τους προσκαλεσμένους σύμφωνα με τον προορισμό [του].
 Πρέπει να πιστέψουμε ότι ο Θεός είναι δυνατός  και μεταβάλλει τα πάντα προς το ΑΓΑΘΟ!
Η μεσιτεία του Αγίου Πνεύματος θα μεταβάλλει την κατάρα σε ευλογία, το κακό σε καλό και την ταπείνωση σε δόξα χάριν της δόξης του Θεού. Αν αφήσουμε τον μεσίτη μας, το Πνεύμα το Άγιο, να προσευχηθεί για μας, ο Πατέρας Θεός θα κάνει αυτά που λογικά και ανθρώπινα δεν μπορούν να γίνουν.
Ακούστε τα υπέροχα κηρύγματα:









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια