-Αλήθεια γνωρίζετε πως οι στηθόδεσμοι έχουν ημερομηνία λήξης;

-Αλήθεια γνωρίζετε πως οι στηθόδεσμοι έχουν ημερομηνία λήξης;




Κι, όμως, το σουτιέν σου έχει ημερομηνία λήξης ακόμα κι αν δεν το γνωρίζεις! Δεν πρέπει να «λιώσει» ένα σουτιέν απ’ την πολλή χρήση για να σταματήσεις να το χρησιμοποιείς. Αντιθέτως, υπάρχει ένας κανόνας που καλό είναι ν’ ακολουθείς!

Κάθε πότε πρέπει ν’ αλλάζουμε σουτιέν; Ακόμα κι αν η αγορά σουτιέν σου φαίνεται μια κουραστική και βαρετή διαδικασία, καθώς πρέπει να δοκιμάσεις πολλά και να είσαι σίγουρη ότι είναι άνετο αυτό που θα πάρεις, είναι απαραίτητο να το κάνεις αρκετά πιο συχνά απ’ ό,τι το κάνεις ήδη!

Ένα καλό σουτιέν μπορεί να είναι αρκετά ακριβό. Το να βρεις ένα που είναι όμορφο, σου ταιριάζει και είναι πραγματικά άνετο δεν είναι εύκολο, ειδικά για τις γυναίκες με μεγαλύτερο μέγεθος στήθους. Γι ‘αυτό πολλές γυναίκες έχουν μερικά σουτιέν που φορούν συνέχεια και δεν θέλουν να τ’ αλλάξουν. Κι απ’ τη στιγμή που δεν έχουν χαλάσει, γιατί να τ’ αλλάξουν; Ποιος νοιάζεται εάν το σουτιέν χαλαρώνει λίγο; Εσύ θα έπρεπε να νοιάζεσαι!

Κάθε πότε πρέπει ν' αλλάζουμε σουτιέν

Τα σουτιέν θα πρέπει να αντικαθίστανται κάθε 6 έως 8 μήνες!

Οι ειδικοί λένε πως το πλυντήριο ρούχων προκαλεί απώλεια σχήματος, ενώ όσες γυναίκες φορούν συνέχεια ένα σουτιέν, τότε αυτό χαλαρώνει και δεν υποστηρίζει σωστά το στήθος.

Μπορείς να κάνεις το σουτιέν σου να… διαρκέσει περισσότερο, πλένοντάς το με κρύο νερό, γιατί αυτό μπορεί να βοηθήσει στο να παραμείνει σωστό το σχήμα του και να μην χαλαρώσει. Αλλά και πάλι, δεν πρέπει να κρατάς για ολόκληρα χρόνια το σουτιέν!

Τα σουτιέν δεν είναι, όμως, τα μοναδικά ρούχα με «ημερομηνία λήξης». Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, θα πρέπει να αντικαθιστάς τα εσώρουχά σου κάθε έξι μήνες και οι κάλτσες σου θα πρέπει να πεταχτούν μετά από ένα χρόνο χρήσης!

Αυτό δεν το γνωρίζαμε και δεν νιώθουμε πολύ καλά τώρα που το μαθαίνουμε καθώς σκεφτόμαστε πόσους… τόνους εσωρούχων πρέπει να πετάξουμε!

Kαι μην ξεχνάς: Να μην κοιμάσαι φορώντας το σουτιέν, ειδικά εάν είναι σφιχτό, καθώς μπορεί να περιορίσει τη ροή λεμφαδένων γύρω από τον μαστό και τη μασχάλη, εμποδίζοντας έτσι τη σωστή λειτουργία του συστήματος.


 


 Πηγή: ipop

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια