Η Αγγελική Πέτρου από την Κέρκυρα για να γλυτώσει από το μένος του πατέρα της πάλεψε με νύχια και δόντια, να κρατηθεί στη ζωή!!!!

Η Αγγελική Πέτρου από την Κέρκυρα για να γλυτώσει από το μένος του πατέρα της πάλεψε με νύχια και δόντια, να κρατηθεί στη ζωή!!!!




Η άτυχη29χρονη  Αγγελική Πέτρου,
δεν τα κατάφερε να ξεφύγει από το μένος του Πα-τέρα της και έτσι  κατέληξε, αφήνοντας την τελευταία πνοή της
στην Κέρκυρα,
ανήμερα την Πρωτοχρονιά –  ένα ακόμη θύμα στην οπισθοδρομική αντίληψη ορισμένων ατόμων.
Η υπόθεση της Αγγελικής έχει συγκλονίσει τη χώρα, καθώς γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της και της προσπάθειας που έκανε εκείνη για να γλυτώσει.

Η γυναίκα χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τον πατέρα της, ομογενή από την Αλβανία, ο οποίος δεν ενέκρινε τη σχέση της κόρης του με έναν άντρα από το Αφγανιστάν. Η μητέρα της διέμενε στην Αλβανία.  Τα στοιχεία για τα κτυπήματα σε σιδηρολοστό και την πάλη της νεαρής γυναίκας αποκάλυψε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση

Το πτώμα έχει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας χτύπησε την κόρη του στο κεφάλι με μία σιδερόβεργα.

Η κοπέλα αγνοούνταν από το πρωί της Τετάρτης. Τελικά βρέθηκε το πτώμα της θαμμένο στην πίσω μεριά της αυλής του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού.

To σημείο φαίνεται πως υποδείχθηκε από τον 52χρονο πατέρα της κοπέλας.   Αρχικά ο πατέρας δεν ομολογούσε πως εκείνος σκότωσε την κόρη του.

Η 29χρονη γυναίκα διατηρούσε σχέσεις με έναν άντρα από το Αφγανιστάν και φαίνεται πως αυτό δεν μπορούσε να γίνει ποτέ αποδεκτό από τον πατέρα της.
 
Οι εντάσεις ανάμεσα στον πατέρα και την κόρη ήταν συνεχείς με πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως η Αγγελική Πέτρου είχε καταφύγει στον εισαγγελέα για να ζητήσει προστασία.


   



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια