Τα αυτιά μας, αποκαλύπτουν σημαντικά πράγματα για την υγεία μας!

Τα αυτιά μας, αποκαλύπτουν σημαντικά πράγματα για την υγεία μας!







Υπάρχει νευρολογική σχέση ανάμεσα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος και τα εσωτερικά μας όργανα. Παρατηρώντας τα αυτιά μας, μπορούμε να καταλάβουμε πολλά για την κατάσταση της υγείας μας και να προβλέψουμε μελλοντικά προβλήματα.

Έτσι, συγκεντρώσαμε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα ανθρώπινα αυτιά που πιστεύουμε πως θα σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας.

Τι αποκαλύπτουν τα αυτιά μας για μας;

Είναι η ταυτότητά μας. Όταν γεννιόμαστε, τα αυτιά μας έχουν ήδη σχηματιστεί πλήρως, Δεν αλλάζουν καθώς μεγαλώνουμε, αν και ο λοβός μικραίνει λίγο. Έτσι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως και το δακτυλικό αποτύπωμα για να αναγνωρίσουμε κάποιον.

Στεφανιαία νόσος.

Εάν έχετε διαγώνια πτυχή στον λοβό σας, είναι πιο πιθανό να αποκτήσετε αυτή την ασθένεια.

Έλλειψη βιταμινών και ασβεστίου.

Εάν τα αυτιά σας έχουν πολύ χλωμό χρώμα, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πως το σώμα σας χρειάζεται βιταμίνες και ασβέστιο.

Προβλήματα στα νεφρά.

Εάν τα αυτιά σας είναι κόκκινα, αυτό μπορεί να δείχνει πως έχετε προβλήματα στα νεφρά.

Εγκεφαλικές Διαταραχές.

Εάν τα αυτιά σας έχουν βαθύ κόκκινο χρώμα, θα μπορούσε να δείχνει απώλεια μνήμης, συνεχών πονοκεφάλων ή εγκεφαλικών προβλημάτων.

Φλεγμονή στον χόνδρο του αυτιού είναι ένα σύμπτωμα μίας ασθένειας που λέγεται υποτροπιάζουσα πολυχονδρίτιδα.

Ρεφλεξολογία του αυτιού

Είναι το ίδιο αποτελεσματική με του χεριού ή του ποδιού στην ανακούφιση από το άγχος και τον πόνο. Υπάρχουν πάνω από 200 βελονιστικά σημεία στο αυτί μας που συνδέονται με διάφορα όργανα και το μυοσκελετικό μας σύστημα. Πιέζοντας αυτά τα σημεία, μπορείτε να λύσετε πολλά προβλήματα υγείας, και φυσικά και συναισθηματικά.

Τα περισσότερα σχετικά διαγράμματα παρουσιάζουν το σώμα και τα όργανά μας σαν ένα αγέννητο μωρό σε στάση εμβρυακή.

Ένας χάρτης ρεφλεξολογίας έχει πολλά σημεία διέγερσης και μπορείτε να μάθετε να τα ενεργοποιείτε για να λύνετε απλά προβλήματα όπως πονοκεφάλους. Για πιο σημαντικά προβλήματα, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό ρεφλεξολόγο ή γιατρό.   




Πηγή: earthshareme.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια