Μπορεί να είναι
νόστιμο, υγιεινό και θρεπτικό ωστόσο όταν μαγειρεύετε κουνουπίδι, η μυρωδιά του
είναι απωθητική.
Τι μπορείτε
να κάνετε για να μη μυρίζει το σπίτι;
Βάλτε σε ένα κομμάτι βαμβάκι λίγο ξύδι και
βάλτε το πάνω στο καπάκι της κατσαρόλας που το μαγειρεύετε.
Ρίξτε στο νερό που βράζει μισό λεμόνι με τη
φλούδα ή ένα κοτσανάκι σέλινο ή μια φέτα ψωμί ή ένα κρεμμύδι.
Μετά το πλύσιμο το κουνουπιδιού, μπορείτε
να βράσετε μαζί με αυτό, ένα φύλλο δάφνης. Το φύλλο μπορεί να καλύψει τη
μυρωδιά του κουνουπιδιού, ενώ το μαγειρεύετε, χωρίς να επηρεάσει πραγματικά τη
γεύση του πιάτου.
Απλά βγάλτε το φύλλο όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε το κουνουπίδι.
Απλά βγάλτε το φύλλο όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε το κουνουπίδι.
Πηγή: neadiatrofis.gr
0 Σχόλια