Θερμά συγχαρητήρια στον Μανόλη Ρουσσάκη, για την διάκρισή του με το Α’ βραβείο ποίησης στους 34ους Πανελλήνιους Ποιητικούς Αγώνες Δελφών!

Θερμά συγχαρητήρια στον Μανόλη Ρουσσάκη, για την διάκρισή του με το Α’ βραβείο ποίησης στους 34ους Πανελλήνιους Ποιητικούς Αγώνες Δελφών!



                           









Το Λογοτεχνικό περιβόλι, συγχαίρει από καρδιάς τον κο Μανόλη Ρουσσάκη , ειδικό εκπαιδευτικό –ψυχολόγο, δάσκαλο Δημοτικού σχολείου Καστελλίου , μέλος ΠΕΣΣΕΑ, για την συμμετοχή  του στους 34ους Πανελλήνιους Ποιητικούς Αγώνες Δελφών και την διάκρισή του  με το Α’ βραβείο, στην ποίηση με το  ποίημά του που έχει  τίτλο:

"Το σπίτι μου".



Ο κος Ρουσσάκης απέδειξε πως δεν γράφει επειδή θέλει να πει κάτι,
αλλά γράφει  επειδή έχει κάτι να πει!
Με το διακριθέν ποίημά του  μας  αποδεικνύει
"ότι ο αληθινός Ποιητής δεν είναι ο εμπνευσμένος,  αλλά είναι εκείνος που εμπνέει"….
 
Είχε  την εξαιρετική τιμή να παραλάβει το βραβείο από τον αγαπητό στιχουργό μας κ. Βασίλη Παπαδόπουλο, καθώς επίσης και την ειδική αναμνηστική πλακέτα που φιλοτέχνησε για τους βραβευθέντες ποιητές η κ. Βούλα Μέμου την οποία και ευχαρίστησε...

Ο ίδιος τόνισε:

«Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την κ. Αγρογιάννη Χριστίνα, την κ. Αγγελική Ψακή - Κωβαίου, τον πρόεδρο της Π.Ε.Λ. κ. Τάσο Λέρτα, τα μέλη των κριτικών επιτροπών (Αθήνας και Δελφών), τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, αλλά και όλους τους αγαπητούς φίλους ποιητές που έλαβαν μέρος στους Αγώνες...Αυτό το βραβείο θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλους εσάς τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους...»

Του ευχόμαστε  να έχει σταθερή ανοδική πορεία με πετάγματα  αετίσια ελευθερίας στην Λογοτεχνία, που στην εποχή μας , η Τέχνη του Λόγου, δίνει δύναμη να προχωρήσει μπροστά ο άνθρωπος που έχει αξίες και πνευματικές αναζητήσεις…

Καλή δημιουργική  συνέχεια με θεϊκές εμπνεύσεις!


Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση και  απονομή του βραβείου του:






















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια