Υλικά που θα χρειαστούμε:
1 κιλό χωριάτικα φύλλα
Φέτα
250 γρ βούτυρο
500 ml γάλα
Οδηγίες βήμα προς βήμα:
Σε φόρμα 36 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί τοποθετούμε ένα φύλλο.
Το βουτυρώνουμε και από πάνω βάζουμε ένα φύλλο ακόμα.
Το βουτυρώνουμε και από πάνω βάζουμε ακόμα ένα φύλλο .
Απλώνουμε όση σπασμένη Φέτα μας αρέσει και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι που να μείνει ένα φύλλο.
Βουτυρώνουμε το πάνω πάνω φύλλο και γυρνάμε τις άκρες προς τα μέσα.
Τις βουτυρώνουμε και καλύπτουμε με το φύλλο που κρατήσαμε.
Γυρίζουμε τις άκρες του και κόβουμε σε κομμάτια.
Τα βουτυρώνουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Η πίτα είναι τραγανή αν θέλουμε να μαλακώσει όσο είναι ζεστή βάζουμε το γάλα.
Δείτε αναλυτικά το βίντεο :
0 Σχόλια