Ένας ΚΟΚΟΡΑΣ, στο εδώλιο του κατηγορούμενου!

Ένας ΚΟΚΟΡΑΣ, στο εδώλιο του κατηγορούμενου!




Συνέβη και αυτό το τραγελαφικό στην Ελβετία!

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ένας κόκορας,
από τα προάστια της Ζυρίχης, ο οποίος κυριολεκτικά τρέλανε με τα λαλήματα, τον γείτονα του.

Η αναζήτηση της ξεκούρασης του ύπνου οδήγησε έναν κάτοικο αγροτικής περιοχής να καταφύγει στην αγωγή για να υποχρεώσει τον γείτονα του και ιδιοκτήτη του "λαλίστατου" κόκκορα να του βάλει φίμωτρο.

Ο μηνυτής αναγκάστηκε να καταγράψει ηχητικά τη μεγάλη συχνότητα του λαλήματος του κόκκορα, που είχε φθάσει έως και σε 44 φορές μέσα στην ημέρα, αδιάφορο εάν ήταν ξημέρωμα ή νύχτα. Με βάση μία ειδική εφαρμογή μετρήθηκε, επίσης, η ένταση του θορύβου που προκαλούσε το λάλημα, η οποία έφθανε τα 84 ντεσιμπέλ, πολύ παραπάνω από τα ανεκτά όρια για τα ανθρώπινα αυτιά.ατά του κόκκορα. Σύμφωνα με την απόφαση, στον κόκορα θα επιτρέπεται να ..λαλεί... μόνο σε συγκεκριμένο ωράριο: Από τις 8:00 το πρωί έως τις δέκα το βράδυ τις καθημερινές και από τις 9:00 το πρώί έως τις δέκα το βράδυ τις αργίες.

O ιδιοκτήτης του κόκορα υποχρεώθηκε στο εξής θα πρέπει να κρατά τον κόκκορά του μέσα σε κλειστό στάβλο, ο οποίος θα πρέπει να μονωθεί κατάλληλα, ώστε το λάλημά του να μην ενοχλεί τα ευαίσθητα αυτιά των γειτόνων του.   




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια