-Πώς να καθαρίσετε ένα σφικτό αυγό σε λίγα δευτερόλεπτα;

-Πώς να καθαρίσετε ένα σφικτό αυγό σε λίγα δευτερόλεπτα;




Ο καθαρισμός ενός σφιχτού αυγού είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο με αυτό το κόλπο!

Μας αρέσει να τρώμε βρασμένα αυγά – τα βάζουμε σε τοστ, σε σαλάτες ή ακόμα και μόνα τους σαν σνακ – μερικές φορές όμως είναι πραγματικά δύσκολο για να το καθαρίσουμε. Και είναι και κάτι απρόβλεπτο: μερικές φορές τα τσόφλια βγαίνουν πολύ εύκολα! Πολλές φορές όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται  όπως θα θέλαμε και κολλάνε πάνω στο αυγό κάνοντας την διαδικασία πραγματικό εφιάλτη. Σε αυτή την περίπτωση το καθάρισμα ενός αυγού δεν παίρνει μόνο πολύ ώρα αλλά καταλήγουμε να πετάξουμε και ένα μεγάλο μέρος του αυγού. Σίγουρα είναι πολύ εκνευριστικό!

Ευτυχώς, υπάρχει ένα τρικ το οποίο μπορείτε να ακολουθήσετε και να καθαρίσετε ένα αυγό σε πολύ λίγο χρόνο. Ποτέ το καθάρισμα ενός αυγού δεν ήταν τόσο εύκολο!


Καθάρισμα ενός αυγού

Έχετε δυσκολίες στο να καθαρίσετε ένα αυγό; Μην ανησυχείτε, και εμείς. Υπάρχουν τόσα τρικ για να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα ένα αυγό, αλλά κανέναν δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο αυτό που θα σας δείξουμε. Άλλοι  λένε ότι τα αυγά πρέπει να είναι φρέσκα για να καθαριστούν εύκολα, ή το ανάποδο ή πρέπει να τα βάλετε κάτω από κρύο νερό αφού τα βγάλετε από το μπρίκι… Υπάρχουν πολλές ιδέες αλλά οι περισσότερες είναι αναποτελεσματικές. Το καθάρισμα ενός αυγού θα παραμείνει ένας εφιάλτης. Όχι πια όμως, χάρη σε αυτό το τρικ!

Το παρακάτω βίντεο σας δείχνει πως να καθαρίσετε ένα σφιχτό αυγό μέσα σε τρία δευτερόλεπτα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ποτήρι! Δείτε το βίντεο και σίγουρα θα αλλάξετε τον τρόπο που χρησιμοποιούσατε καθαρίζετε τα αυγά μέχρι τώρα!








Πηγή: tipsandtricks.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια