Πετούσαν για Κίεβο αλλά ο πιλότος τους τρέλανε: Τους είπε ότι έφτασαν στη Μόσχα !

Πετούσαν για Κίεβο αλλά ο πιλότος τους τρέλανε: Τους είπε ότι έφτασαν στη Μόσχα !



Ένας γκαφατζής πιλότος «τρέλανε» τους επιβάτες της πτήσης που κυβερνούσε όταν έκανε λάθος την πόλη προορισμού, μπερδεύοντας το Κίεβο της Ουκρανίας με τη Μόσχα της Ρωσίας.

Το παράξενο περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και ο πιλότος της Wizz Air έκανε ένα μικρό λάθος που έκανε αρκετούς επιβάτες της πτήσης να χάσουν το χρώμα τους για λίγο.

Συγκεκριμένα, όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε, ο κυβερνήτης ανακοίνωσε στους έκπληκτους ταξιδιώτες ότι το αεροπλάνο είχε προσγειωθεί στη Μόσχα αντί του Κιέβου που κατευθυνόταν η πτήση.

Το βίντεο που καταγράφει αυτό το σαρδάμ του πιλότου τραβήχτηκε από επιβάτη και γρήγορα έγινε viral στα social media. Ο πιλότος μας, μετά από λίγο, κατάλαβε το λάθος του και το διόρθωσε, κάνοντας αρκετούς επιβάτες να ξεφυσήξουν με ανακούφιση, αφού προς στιγμή πίστεψαν ότι είχαν πάρει λάθος αεροπλάνο.

«Κάποιοι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων και των φίλων μου, σοκαρίστηκαν για μερικά δευτερόλεπτα. Νόμισαν ότι είχαν πάρει λάθος πτήση και είχαν προσγειωθεί στη λάθος πόλη», ανέφερε ο επιβάτης που τράβηξε το viral video.

Δείτε το βίντεο:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια