Μια συνταγή όλο
νοστιμιά
Υλικά
4 φιλέτα κοτόπουλο
κομμένα σε πολύ μικρούς κύβους
1 κρεμμύδι ξερό
6 πιπεριές κόκκινες
2 ντομάτες
300 γραμμάρια φέτα,
κομμένο σε μικρούς κύβους
Αλάτι
Πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζετε
το ελαιόλαδο. Όταν ζεσταθεί, ρίχνετε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο και το σοτάρετε
από τις 2 πλευρές, για περίπου 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Προσθέτετε το κρεμμύδι
κομμένο σε φέτες, για περίπου 3 λεπτά.
Έπειτα ρίχνετε τη
ντομάτα χωρίς τη φλούδα και τα αφήνετε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Ρίχνετε
αλάτι και πιπέρι.
Στη συνέχεια ρίχνετε
από πάνω την φέτα κομμένη σε κύβους και το αφήνετε πάνω στη φωτιά για 1 λεπτό.
Στη συνέχεια κόβετε στη
μέση τις πιπεριές και τις γεμίζετε με το μείγμα του κοτόπουλου. Ψήνετε σε
προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις.
Πηγή: newsbeast.gr
0 Σχόλια