Έχουμε αμέτρητους λόγους για να ευχαριστούμε και να δοξάζουμε Τον ΘΕΟ!!!

Έχουμε αμέτρητους λόγους για να ευχαριστούμε και να δοξάζουμε Τον ΘΕΟ!!!






Έχουμε αμέτρητους λόγους για να ευχαριστούμε και να δοξάζουμε Τον ΘΕΟ!!! Γράφει ο Yiannis Foutros.


Τον ευχαριστούμε για τον θαυμαστό τρόπο που γεννηθήκαμε, ζούμε, αναπνέουμε και υπάρχουμε πάνω σε αυτή την γη.
Λυπάμαι που ορισμένοι άνθρωποι το θεωρούν δεδομένο ενώ άλλοι πάλι αποδίδουν σε ανόητες εξηγήσεις την καταγωγή, την προέλευση μας και γενικά όλη τη δημιουργία του Θεού.

* Ευχαριστούμε τον ουράνιο μας ΠΑΤΕΡΑ για τη μοναδική Του αγάπη, ώστε να γευτεί τον πόνο της θυσίας του μονογενή Υιού Του, για τη σωτηρία μας.

* Ευχαριστούμε τον Κύριο μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ που χωρίς κανένα δισταγμό, υπακούοντας στο Θέλημα του ΠΑΤΕΡΑ Του και με την απέραντη αγάπη Του για εμάς, τα χαμένα πρόβατα, δέχθηκε τον πιο μαρτυρικό και ταπεινωτικό θάνατο, αυτό τον θάνατο που έπρεπε να ήταν η δική μας ποινή και τιμωρία.

Με τη θυσία Του μας ελευθέρωσε από τα σκοτεινά κελιά της αμαρτίας και από τις ενοχές της.

Με το πολύτιμο Του αίμα, καθάρισε την καρδιά μας και την έκανε πιο λευκή και από το χιόνι.

* Ευχαριστούμε τον Παράκλητο, το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ που εργάζεται και καρποφορεί νυχθημερόν μέσα μας, για να μας ελέγχει, να μας διορθώνει, να μας παρηγορεί ώστε να μας κρατά καθημερινά σταθερούς μέσα στη πίστη και τη δύναμη Του, γεμίζοντας τη καρδιά μας με την ειρήνη, τη χαρά και την αγάπη Του.

Αυτός είναι ο ΘΕΟΣ και Κύριος μας, μόνο σε πολύ λίγες γραμμές... που αξίζει η ψυχή μας να υψώνεται μπροστά στον θρόνο Του και να Τον ευλογεί με ευχαριστία, ύμνους και δοξολογία!!!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια