Χώρος μελέτης – Οι χρωματικοί συνδυασμοί για καλύτερο διάβασμα

Χώρος μελέτης – Οι χρωματικοί συνδυασμοί για καλύτερο διάβασμα

 

Αυτοί είναι οι καλύτεροι χρωματικοί συνδυασμοί για τον χώρο μελέτης, ώστε να ενισχύσετε την συγκέντρωση του παιδιού για καλύτερο διάβασμα.

Το χρώμα όχι μόνο προσελκύει την προσοχή και χαρίζει τον μοναδικό τόνο στον κάθε χώρο, αλλά μπορεί επίσης να βελτιώσει τη διάθεση και την παραγωγικότητά του παιδιού όσο διαβάζει. Ως εκ τούτου, η επιλογή των σωστών χρωματικών συνδυασμών είναι ιδιαίτερα σημαντική, ειδικά για τον χώρο μελέτης. 

Ουδέτεροι τόνοι στο χώρο μελέτης εκτός από έναν

Οι αποχρώσεις του γκρι που μπλοκάρουν το χρώμα με το έντονο κίτρινο ενισχύουν την διάθεση. Αν και η καθαρή απόχρωση του κίτρινου κάνει μια διασκεδαστική χρωματική επιλογή, αυτή η φωτεινότητα μαλακώνει με τη χρήση σκούρου καφέ ξύλινης επένδυσης στον τοίχο.

Το γκρι είναι μια ευέλικτη απόχρωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια και με άλλα ζεστά χρώματα. Μπορείτε να το συνδυάσετε και με κόκκινο, πορτοκαλί, κοραλί ή ζεστό ροζ. 

Θάλασσα, άμμος και ουρανός

Το αμμώδες μπεζ, το μπλε του ουρανού και το λευκό του σερφ συνθέτουν ένα τέλειο χρωματικό σχέδιο. Οι πιο ανοιχτόχρωμες, εμπνευσμένες από τη φύση αποχρώσεις όχι μόνο κάνουν πιο ανοιχτούς και ευάερους τους χώρους αλλά χαρίζουν επίσης και μια αίσθηση γείωσης.

Ο απλούστερος τρόπος για να το δημιουργήσετε είναι να βάλετε μπεζ και μπλε σε διαφορετικούς τοίχους του δωματίου και να τελειώσετε τα σοβατεπί, τα τελειώματα και άλλες λεπτομέρειες σε λευκό. 

Θερμό, ψυχρό και ουδέτερο

Αντί για προβλέψιμες αποχρώσεις όπως το ροζ για τα κορίτσια και το μπλε για τα αγόρια, μπορείτε να δοκιμάσετε εναλλακτικές αποχρώσεις του πορτοκαλί, του ανοιχτού γκρι και του aqua μπλε.

Η χρήση ενός ζεστού χρώματος, ενός ψυχρού χρώματος και ενός ουδέτερου χρώματος μαζί, που ισορροπούν τέλεια σε όλο τον καμβά, δημιουργούν μια νεανική διάθεση σε αυτόν τον χώρο.

 

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.
 Πηγή:imommy.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια