Γνωρίζετε το λόγο, που το ίντερνετ σας είναι πολύ αργό;

Γνωρίζετε το λόγο, που το ίντερνετ σας είναι πολύ αργό;

 


Έχετε αφόρητα deadlines και τρομακτικό όγκο δουλειάς για το σπίτι αλλά το ίντερνετ σας δεν συνεργάζεται και σας εγκαταλείπει την πιο δύσκολη στιγμή.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η σύνδεση του ίντερνετ σας είναι αργή και παρακάτω συγκεντρώσαμε τους πιο συχνούς:

 

1. Η ασύρματη σύνδεσή σας δεν είναι καλή

 

Η ενσύρματη είναι πάντα η πιο ασφαλής λύση για να μην έχετε κανένα άγχος ότι κάτι θα πάει στραβά με τη σύνδεσή σας αλλά η ασύρματη δεν είναι 100% ασφαλής αφού εύκολα μετατρέπεται σε αργή και μη αποτελεσματική. Είναι προτιμότερο λοιπόν να συνδέσετε τον βασικό σας υπολογιστή στο router με ένα καλώδιο ethernet και όχι ασύρματα.

 

2. Έχετε φθηνή συσκευή ρούτερ

 

Εάν το ρούτερ σας δεν είναι καλό, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη σύνδεση του ίντερνετ σας. Εάν ψάχνετε άριστη απόδοση, τότε πρέπει να βάλετε το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη γιατί αυτό θα σας γλιτώσει μελλοντικά από την εξαιρετικά αργή ταχύτητα του ίντερνετ σας.

 

3. Δεν ξέρετε τα Mbps σας

 

Όταν διακανονίζετε τους αρχικούς όρους της σύνδεσής σας στο ίντερνετ, πάντα αναφέρεται ο αριθμός των Mbps αλλά τείνουμε να τον αγνοούμε. Έτσι, πολλοί χρήστες δεν γνωρίζουν καν πόση ταχύτητα πιάνουν, δηλαδή πόσα Mbps είναι αρκετά για μια αρκετά καλή ταχύτητα.

 

4. Συνδέονται πολλές συσκευές στο δίκτυο σας

 

Ένα από τα πιο βασικά προβλήματα αργής ταχύτητας στο ίντερνετ είναι ο αριθμός των συσκευών που συνδέονται στο δίκτυο σας και το είδος της χρήσης που κάνουν. Η αργή ταχύτητα παρατηρείται για παράδειγμα όταν οι άλλες συνδέσεις κατεβάζουν ταινίες ή παρακολουθούν Netflix.

 

5. Χρειάζεστε καλύτερο συμβόλαιο

 

Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε ότι μάλλον χρειάζεστε τουλάχιστον μια 50αρα γραμμή για να μην έχετε τον φόβο της αργής ταχύτητας και για να αποκτήσετε σίγουρα καλύτερες σε σχέση με αυτή που έχετε τώρα.

 

6. Ο υπολογιστής σας έχει κολλήσει ιό

 

Είναι πολύ πιθανό το ίντερνετ σας να μην έχει κανένα πρόβλημα αλλά η αργή σύνδεση να οφείλεται σε κάποιον ιό που έχει κολλήσει ο υπολογιστής σας. Καλό είναι να έχετε πάντα εγκατεστημένο ένα antivirus πρόγραμμα για να μην συναντήσετε ποτέ έναν τέτοιο κίνδυνο.

 

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 Πηγή: jenny.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια