Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ της ΗΜΕΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 9-1-2022 στο ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ

Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ της ΗΜΕΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 9-1-2022 στο ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ

 


ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022; Με ομιλητή τον  Μιχαλάκη Πουλλαίδη


Ο Κύριος, διά του Πνεύματος Του, μου είπε να επαναλάβω το πολύ σημαντικό μήνυμα που έδωσα πέρσι, ΓΙΑ ΤΟ 2022, και που αφορά ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥΣ, όλα τα αναγεννημένα παιδιά του Θεού. Το μήνυμα έχει τα ακόλουθα τρία σημεία:

1. ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ.

Είναι κάτι παρόμοιο με τον απόστολο Πέτρο όταν περπατούσε επάνω στα νερά της θάλασσας της Γαλιλαίας. Όταν ήταν στραμμένα τα μάτια του επάνω στον Κύριο, περπατούσε πάνω στη θάλασσσα (επάνω από τις φουρτούνες και τις δοκιμασίες της ζωής). Όταν, όμως, έφυγε η προσοχή του από τον Κύριο, τότε άρχισε να βουλιάζει!

2. ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΙΚΡΙΕΣ.

Ο Κύριος μάς έδωσε την εντολή της αγάπης και θέλει να περπατάμε με αγάπη προς όλο τον κόσμο, ακόμη και προς αυτούς που θέλουν να μας αδικήσουν. Ο Λόγος Του λέει: "Καινούργια εντολή σάς δίνω: Να αγαπάτε ο ένας τον άλλον· όπως Εγώ σας αγάπησα, κι εσείς να αγαπάτε ο ένας τον άλλον. Από τούτο θα γνωρίσουν όλοι ότι είστε μαθητές Μου, εάν έχετε αγάπη ο ένας προς τον άλλον"
 (Ιωάννης 13:34-35).

3. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ.

Ο Λόγος του Θεού λέει: "Θάνατος και ζωή είναι στο χέρι τής γλώσσας· και εκείνοι που την αγαπούν, θα φάνε από τους καρπούς της"
 (Παροιμίες 18:21).


ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια