14χρονες ΡΟΜΑ στο ΗΡΑΚΛΕΟ ΚΡΗΤΗΣ ζήτησαν να δουν δαχτυλίδια και έκλεψαν μια… 12δα!

14χρονες ΡΟΜΑ στο ΗΡΑΚΛΕΟ ΚΡΗΤΗΣ ζήτησαν να δουν δαχτυλίδια και έκλεψαν μια… 12δα!

 

Η Αστυνομία εντόπισε τις δύο κοπέλες 14 και 15 ετών – Τα κλεμμένα δαχτυλίδια βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου

Τα μάτια του δεκατέσσερα είχε ο ιδιοκτήτης ενός κοσμηματοπωλείου στο Ηράκλειο, όταν μπήκαν μέσα δυο ανήλικες Ρόμα και ζήτησαν να δουν δαχτυλίδια. Όπως αποδείχθηκε, είχε δίκιο, καθώς οι πιτσιρίκες κατάφεραν να ξαφρίσουν μια ολόκληρη… ντουζίνα και μάλιστα μπροστά στα μάτια του!

Οι δύο θρασύτατες φίλες ηλικίας 15 και 14 χρόνων ζήτησαν το απόγευμα του Σαββάτου από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να τους δείξει διάφορα δαχτυλίδια, αλλά με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις έβαλαν στις τσέπες τους συνολικά 12 από και έσπευσαν αυτά να εξαφανιστούν τρέχοντας! Ο κοσμηματοπώλης κατάλαβε αμέσως ότι τα τιμαλφή είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησε την Άμεση Δράση, που ξεκίνησε αναζητήσεις βάσει της περιγραφής των δυο κοριτσιών. 

Τελικά, οι αστυνομικοί τις εντόπισαν πολύ γρήγορα, οι συνέλαβαν και τους έκαναν σωματική έρευνα, από την οποία βρέθηκαν τα κλεμμένα δαχτυλίδια και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου. Τα δύο κορίτσια οδηγήθηκαν στους εισαγγελείς Πρωτοδικών Ηρακλείου με την κατηγορία της κλοπής από κοινού, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για την παραμονή της εποπτείας ανηλίκου.

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια