Λαχταριστή συνταγή για όλες τις ώρες!
Για το παντεσπάνι:
5 ασπράδια
5 κρόκους αυγών
4 κ.σ. αλεύρι
1 φλ. μαύρη ζάχαρη
4 κ.σ.κακάο
Για την κρέμα:
άχνη ζάχαρη
500 ml κρέμα γάλακτος
τυρί κρέμα (1 και 1/2 πακέτο)
Πώς θα τον φτιάξεις
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάς τα ασπράδια σε σφικτή μαρέγκα και τα βάζεις στο ψυγείο.
Σε ένα άλλο μπολ προσθέτεις το αλεύρι, τη ζάχαρη, τους κρόκους, το κακάο και ανακατεύεις το μείγμα σου καλά.
Έπειτα προσθέτεις και τη μαρέγκα.
Την ψήνεις στο φούρνο για 15 λεπτά.
Για να φτιάξεις την κρέμα ανακατεύεις την άχνη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα.
Όταν κρυώσει το παντεσπάνι αλείφεις πάνω από την κρέμα και το τυλίγεις σε ρολό με τη βοήθεια μιας λαδόκολλας.
Τέλος το βάζει στην κατάψυξη.
Πηγή: followme.gr
0 Σχόλια