Νεκρός ο συγγραφέας Γιώργος Χατζιδάκης

Νεκρός ο συγγραφέας Γιώργος Χατζιδάκης

Ακόμα μία μεγάλη απώλεια ήρθε να προσθέσει και άλλη θλίψη, στην ανείπωτη θλίψη αυτών των ημερών στον χώρο του Θεάτρου. Ο Σπύρος Μπιμπίλας γράφει:

Ο Γιώργος Χατζιδάκης ο σπουδαίος θεατράνθρωπος, ο συγγραφέας, ο ερευνητής, ο σκηνοθέτης, ο εκδότης πολύτιμων περιοδικών για το θέατρο, ο ραδιοφωνικός παραγωγός, ο ακάματος εργάτης του θεάτρου, ο φίλος μας, έφυγε από κοντά μας αφού Έκλεισε τα 90 του χρόνια.

Η κάθε συνεργασία του μαζί μας πάντα ήταν υπέροχη, όσες φορές τον συναναστραφήκαμε όλοι εμείς ηθοποιοί, καταλάβαμε με πόση αγάπη αντιμετώπιζε το θέατρο και εμάς τους ηθοποιούς. Οι πολύτιμες εκδόσεις του θα είναι στοιχείο σημαντικό για την έρευνα στο μέλλον. Παλιότερα Τα θεατρικά και τελευταία το Τόπος Θεάτρου βρίσκονται στα σπίτια όλων των ηθοποιών. Η αγαπημένη του σύντροφος ,η φίλη μας και σπουδαία ηθοποιός Μαίη Σεβαστοπούλου θα είναι ο συνεχιστής του έργου του Γιώργου Χατζιδάκη που πριν απο λίγα χρόνια δώρισε και όλο το πολύτιμο βεστιάριο του στο βεστιάριο του Ταμείου αλληλοβοήθειας του σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Για ότι έκανες Γιώργο μας Σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας …Αύριο στο 1ο κοιμητήριο της Αθήνας στις 12:00 θα τον αποχαιρετήσουμε με αγάπη…

Λογοτεχνικό περιβόλι!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια