ME ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ το ΑΙΜΑ των 94% των εμβολι@σμένων: Μελέτη εργαστηρίου στην Ιταλία δίνει τέλος του ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ!

ME ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ το ΑΙΜΑ των 94% των εμβολι@σμένων: Μελέτη εργαστηρίου στην Ιταλία δίνει τέλος του ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ!

 


Επιστήμονες στην Ιταλία μελέτησαν το αίμα 1.006 ασθενών που είχαν λάβει τουλάχιστον μία δόση mRNA εμβόλι# COVI-D-19 και βρήκαν τοξική «ξένη ουσία» που μολύνει το αίμα τους πολύ μετά τον εμβολι@σμό.

Τα ανησυχητικά αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν στο International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research τον Αύγουστο του 2022.

Το Nationalfile.com αναφέρει: Οι τρεις χειρούργοι που διεξήγαγαν τη μελέτη — Franco Giovannini, M.D., Riccardo Benzi Cipelli, M.D., και Giampaolo Pisano, M.D.— εξέτασαν πρόσφατα αίμα πάνω από 1.000 ασθενών χρησιμοποιώντας άμεση παρατήρηση κάτω από μικροσκόπια προκειμένου να αξιολογήσουν το αίμα.

Στη μελέτη, Ιταλοί γιατροί χρησιμοποίησαν οπτικό μικροσκόπιο, ή κανονικά μικροσκόπια φωτός, για να εξετάσουν το αίμα. Σύμφωνα με τους Epoch Times, το μικροσκόπιο φωτός παρέχει μια άμεση εικόνα του τι βρίσκεται κάτω από τον φακό. Αυτό δεν συμβαίνει με την ηλεκτρονική μικροσκοπία. Με το οπτικό μικροσκόπιο, οι γιατροί είναι σε θέση να κατανοήσουν καλύτερα την υγεία ενός ασθενούς εξετάζοντας το σχήμα των κυττάρων του αίματος, καθώς και εάν αυτά είναι συσσωματωμένα (συσσωρευμένα μεταξύ τους), προκειμένου να κάνουν προσδιορισμούς.

Στη μελέτη τους 60 σελίδων, η οποία έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους, οι Ιταλοί γιατροί εξέτασαν μελέτες με βάση τις παρατηρήσεις τους.

Από τους 1006 ασθενείς, οι 426 ήταν άνδρες και οι 580 ήταν γυναίκες. 141 άτομα έλαβαν μόνο μία δόση εμβολίου mRNA για τον COV-ID-19, 453 έλαβαν δύο δόσεις και 412 είχαν λάβει αναμνηστικό εμβόλι# (τρεις δόσεις συνολικά) τη στιγμή της αιμοληψίας. Οι ασθενείς ήταν ηλικίας από 15 έως 85 ετών, με μέση ηλικία τα 49.

Και οι 1.006 ασθενείς αναζητούσαν ιατρική περίθαλψη επειδή δεν ένιωθαν καλά, παρουσιάζοντας μια μεγάλη ποικιλία προβλημάτων υγείας. Κατά μέσο όρο, οι ασθενείς των οποίων το αίμα εξετάστηκε είχαν εμβολι@στεί περίπου ένα μήνα πριν.

Από τους 1.006 ασθενείς, μόνο το πέντε τοις εκατό – ή 58 άτομα – είχαν αίμα που φαινόταν φυσιολογικό και υγιές.

Οι γιατροί μπόρεσαν να εξετάσουν το αίμα 12 από τους ασθενείς προτού λάβουν οποιεσδήποτε ενέσεις εμβολίου COVI-D-19. Εκείνη την εποχή, πριν από τον εμβολι@σμό, και οι 12 από αυτούς τους ασθενείς διαπιστώθηκε ότι είχαν φυσιολογικό, υγιές αίμα, ανέφεραν οι ερευνητές.

Οι εικόνες του αίματος ενός ασθενούς δίπλα-δίπλα πριν και μετά τον εμβολιασμό αποκάλυψαν έντονες διαφορές. Πριν από τον εμβολι@σμό, τα ερυθρά αιμοσφαίρια είναι ξεχωριστά μεταξύ τους και είναι στρογγυλά, ενώ το αίμα που λήφθηκε μετά τον εμβολι@σμό αποκάλυψε ερυθρά αιμοσφαίρια που παραμορφώθηκαν. Επιπλέον, το σύμπλεγμα σε πήξη γύρω από ορατό «ξένο υλικό» που δεν υπήρχε πριν.

Το ξένο υλικό φάνηκε να συγκεντρώνεται σε δομές, μερικές φορές σχηματίζοντας κρυστάλλους, ενώ άλλες φορές σχηματίζοντας μακρούς σωλήνες ή ίνες, ανέφεραν ερευνητές.

Δύο σχήματα που παρατήρησαν επανειλημμένα οι Ιταλοί γιατροί ήταν «κομμάτια σαν κρύσταλλο και είχαν μήκη σαν σωλήνα».

Οι ερευνητές δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν ότι αυτό που έβλεπαν ήταν γραφένιο, αν και επεσήμαναν ότι το γραφένιο μπορεί να συσσωματωθεί σε σχήματα παρόμοια με αυτά που παρατήρησαν. Εάν πράγματι το γραφένιο συγκεντρωνόταν σε δομές εντός της κυκλοφορίας του αίματος, θα μπορούσε να είναι αιτία θρόμβωσης.

Το γραφένιο είναι μια μορφή άνθρακα που εμφανίζεται όταν τα άτομα είναι διατεταγμένα σε εξάγωνα, δημιουργώντας έναν επίπεδο κρύσταλλο, σαν φύλλο. Σε αυτή τη μορφή, ο άνθρακας συμπεριφέρεται χημικά σαν μια μεταλλική ένωση.

Το γραφένιο έχει χρησιμοποιηθεί σε εμβόλι@ ρινικής γρίπης, αν και δεν έχει καταχωρηθεί ως συστατικό στους εμβολι@σμούς mRNA της Pfizer και της Moderna. Οι ερευνητές δεν μπόρεσαν να ελέγξουν για γραφένιο και ενώ δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν την αιτία των μη φυσιολογικών παρατηρήσεων αίματος, θεώρησαν ότι τα ευρήματά τους έπρεπε να κοινοποιηθούν στην ιατρική κοινότητα.

                                  

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: karditsastakra.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια