ΑΠΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ για την ΔΙΟΡΘΩΣΗ των ΦΡΥΔΙΩΝ σας!

ΑΠΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ για την ΔΙΟΡΘΩΣΗ των ΦΡΥΔΙΩΝ σας!

 

Τα πλούσια και σωστά βγαλμένα φρύδια ενισχύουν ένα όμορφο βλέμμα και προσδίδουν γοητεία στο πρόσωπο. Ακόμα και αν έχετε λεπτά φρύδια ή απλώς δεν τα έχετε περιποιηθεί σωστά μπορείτε να διορθώσετε το σχήμα τους και να ενισχύσετε την πυκνότητά τους με ένα ειδικό μολύβι φρυδιών…

 

    Χτενίστε τα φρύδια σας με το ειδικό βουρτσάκι με φορά από κάτω προς τα πάνω. Προς την εξωτερική γωνία του φρυδιού ισιώστε τριχούλες που ίσως πετάνε.

 

    Με το ειδικό μολύβι για τα φρύδια γεμίστε τα σημεία των φρυδιών σας που είναι αραιές οι τρίχες. Με ελαφρές και γρήγορες κινήσεις και χωρίς να πατάτε υπερβολικά το μολύβι περάστε το από όλο το μήκος του φρυδιού και ενισχύστε ελαφρά την άκρη του. Έτσι θα πετύχετε την πυκνότητα που επιθυμείτε ενώ θα τονίσετε και το τόξο του φρυδιού σας.

 

    Με μία μπατονέτα διορθώστε τυχόν μουτζούρες που σας έχουν ξεφύγει.

 

    Χτενίστε και πάλι τα φρύδια σας με το ειδικό βουρτσάκι ούτως ώστε το χρώμα του μολυβιού να απλωθεί παντού.

 

    Όταν χρησιμοποιείτε το μολύβι φρυδιών πρέπει η μύτη του να μην είναι καθόλου μυτερή ενώ φροντίστε πρώτα να την ζεστάνετε ώστε να αποδίδει καλύτερα το χρώμα με ένα ελαφρύ ταμπονάρισμα.

 

    Μην επιλέγετε ποτέ πολύ σκούρα χρώματα για μολύβια φρυδιών. Ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων δεν υπάρχει, συνήθως κυκλοφορούν μολύβια σε γκρι ανοιχτό και σκούρο καθώς επίσης και καφέ πολύ απαλό.

 

    Ζητήστε από το κατάστημα καλλυντικών να δοκιμάσετε πρώτα το μολύβι που ετοιμάζεστε να αγοράσετε, στα φρύδια σας ώστε να είστε σίγουρη για την επιλογή.

 

    Αν δεν επιλέξετε το σωστό χρώμα για εσάς δεν θα μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε διότι δεν θα αναδεικνύει καθόλου καλά το πρόσωπό σας.

 

    Το μολύβι φρυδιών δεν είναι κατάλληλο να το εφαρμόζετε και στα μάτια σας.



Λογοτεχνικό περιβόλι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια